Nagy teljesítményű nyomtatócsalád megfizethető áron

|

A Ricoh bejelentette új A4-es nyomtatócsaládjának piacra dobását. Az irodai rendszerek a nagy sebesség, a magas termelékenység és a felhasználóbarát működés mellett alacsony TCO-t kínálnak kis és közepes irodáknak vagy munkacsoportoknak.

Míg az Aficio™SP 4100NL produktív és gazdaságos nyomtatást az Aficio™SP 4100SF és SP 4110SF teljes multifunkcionalitást kínál másolással, faxolással és szkenneléssel. Az első nyomtatott oldal kevesebb mint 6.9 másodperc alatt készül el, a percenkénti 31 oldal nyomtatási sebesség és a 100 000-es havi csúcsterhelés mellett számos papírtípust is támogatnak, kezelésük pedig rendkívül egyszerű. Az Aficio™SP 4100SF és SP 4110SF ugyanilyen sebesség mellett biztosítja a faxolást, melynek átviteli sebessége csupán 3 másodperc. A szkennelési sebesség színesben 12 kép, fekete fehérben pedig 25 kép percenként. Irodai környezetben különösen hasznos a nyomtatócsalád széleskörű papírkezelése. A készülékek maximális papírkapacitása 1600 lap. A nyomtatás gyors és megbízható, köszönhető ez az intelligensen kidolgozott papírútnak. A papírtálcák sokféle papírmérettel és akár 130 g/m˛-es papírvastagsággal is megbirkóznak. A kézi adagoló 162 g/m˛ papírsúlyig használható, a dedikált boríték-mód pedig biztosítja a borítékok gyűrődésmentes nyomtatását. Az Aficio™SP 4100-es család több biztonsági funkcióval is rendelkezik a bizalmas adatok védelmére. Többféle titkosítás, valamint a jogosulatlan másolásvédelmi egység és adatfelülírási funkció is rendelkezésre áll. Az újratervezett SmartDeviceMonitor és DesktopBinder a nyomtatási munkák széleskörű menedzselési lehetőségét biztosítja. Az LCD képernyő rendkívül egyszerű használatot, folyamatos működést és gyors karbantartást tesz lehetővé a felhasználók számára. Ha egy opció telepítésre kerül, a nyomtatómeghajtó automatikusan érzékeli és megjegyzi azt. Az egyéni papírméretek elnevezhetőek és eltárolhatóak. Számos nyomtatási típus, mint például a próbanyomtatás, tárolt nyomtatás, tárolás és nyomtatás egyszerűen és gyorsan elérhető. A készülékek automatikusan energiatakarékos módra váltanak, ha nem használják őket. Ekkor a készülékek főegysége 6,5 W-ot, míg a komplett kiépítés kevesebb mint 12,5 W-ot fogyaszt, ezért a készülékek egyszerre környezettudatosak és költséghatékonyak. Az Aficio™SP 4100NL / SP 4100SF / SP4110SF a Ricoh digitális irodai eszközkínálatának legújabb tagjai. A Ricoh jelenleg a másolók, nyomtatók, szkennerek, faxok, multifunkciós készülékek, valamint fejlett szoftvermegoldások egyik vezető gyártója.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.