Nagyfelbontású felvétel a Verbatim új kétrétegű Blu-ray lemezével

|

50 GB tárolókapacitást kínál és akár ezerszer is újraírható a Verbatim új BD-RE DL 2X lemeze, ami ideálissá teszi a napi mentésre, videó és szoftver alkalmazások bétatesztelésére, illetve házi videók rögzítésére, vagy akár mozgóképek professzionális célú, például műsorszóráshoz történő tárolására. A Hardcoat Scratch Guard bevonat védelmet nyújt a karcolódás, az ujjlenyomatok, a por, az olaj és a víz ellen, a már bizonyított SERL technológia (Super Eutectic Recording Layer – Szuper Eutektikus Ada

• Új formátum: BD-RE DL 50GB 2X • 50 GB tárolókapacitás, ami tízszerese a hagyományos DVD-R kapacitásának • Kiváló minőségű lejátszás • Hardcoat Scratch Guard védőbevonat a karcolódás, ujjlenyomatok, por, olaj és víz ellen. • A SERL technológia (Super Eutectic Recording Layer – Szuper Eutektikus Adatrögzítő Réteg) kimagasló kompatibilitást és akár ezerszeres újraírhatóságot biztosít A Blu-ray adathordozók egyre vonzóbb alternatívát kínálnak az archiválás és adatrögzítés terén – otthoni és professzionális felhasználásra egyaránt. A Verbatim ennek az igénynek felel meg új BD-RE DL 50GB 2X Blu-ray lemezével, amely a DVD-R kapacitásának tízszeresét kínálja. Garantáltan megbízható és biztonságos adathordozó a fájlok rövidtávú lementésére, a családi fényképektől és videóktól az irodai dokumentumokig. Kiváló lejátszási minőséget kínál, és a Hard Coat védőbevonatnak köszönhetően akár ezerszer újraírható, mégpedig minőségvesztés nélkül, ami a bizonyított Verbatim SERL technológiának köszönhető. A Verbatim Hard CoatTM technológiája – egy speciális karcmentes réteg – megóvja a lemezt a karcolódástól, az ujjlenyomatoktól és a portól, így elkerülhetőek a felvételi és lejátszási hibák. „Az anyacégünk, a Mitsubishi Kagaku Media által kifejlesztett adatrögzítési technológiáknak és a kemény védőbevonatnak köszönhetően ügyfeleink biztosak lehetnek benne, hogy a legkiemelkedőbb minőségű adathordozót tartják a kezükben,” fejtette ki Torsten Leye, a Verbatim EUMEA optikai üzletágának marketing menedzsere. Az új 50 GB-os újraírható Verbatim Blu-ray lemez kompatibilis a jelenlegi Blu-ray meghajtókkal, és megfelel a Blu-ray Disc Association specifikációinak. A Verbatim/Mitsubishi Kagaku Media a Blu-ray Disc Association (BDA) aktív tagja, és mint piacvezető CD, DVD és Blu-ray márka, szoros kapcsolatokat ápol az optikai lejátszók és felvevők legnagyobb gyártóival. A hardvergyártókkal folytatott együttműködése keretében adathordozóit a fejlesztés alatt álló hardverek teszteléséhez és optimalizálásához a gyártók rendelkezésére bocsátja. A felhasználók számára ez bizonyosságot jelent, hogy a Verbatim adathordozók mindig kompatibilisek lesznek a vezető gyártók készülékeivel. Mint minden Verbatim CD, DVD és Blu-ray adathordozóhoz, ehhez is élettartam garancia jár. A Blu-ray lemez a kék lézeres technológiáról kapta nevét. A lézer kék színe a rövidebb hullámhossznak köszönhető, ugyanis a vörös lézeres technológiát alkalmazó DVD 650 nm-es hullámhosszával szemben a kék lézer hullámhossza csupán 405 nm. A rövidebb hullámhosszú kék lézer előnye, hogy kisebb információhordozó gödröket képes égetni, ezáltal jelentősen növelve a lemezen tárolható adatmennyiséget.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.