Nem kell fizetni a jobb felhasználói élményért

|

Ingyenessé tette az eddig külön számlázott, magasabb felhasználói élményt biztosító megoldásait az SAP. A korábban vett licencek árát a cég beszámítja a későbbi vásárlásba.

A szoftvercég a Fiori névre keresztelt környezetét múlt évben adta ki azzal a céllal, hogy egységes, és könnyen kezelhető felhasználói felületet biztosítson minden eszköz, például tablet, okostelefon, laptop számára, mely SAP alkalmazásokat futtat. A felhasználó felület alapja a HTML5. Segítségével egyszerűbben kezelhetőek a leginkább használt funkcionalitások. Jelenleg több mint 300 app használja a Fiori környezetét. Az SAP Screen Personas pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználók saját maguk alkossák meg a képernyőn látszódó felületet. Célja, hogy egyedi funkcionalitású felületet lehessen létrehozni, mely a leghatékonyabban segíti az egy rendszerrel, de eltérő feladatokkal dolgozó munkavállalókat. E megoldások a meglévő SAP licencek részévé váltak, azaz nem szükséges külön megvenni őket. A bejelentéssel párhuzamosan adta hírül a szoftvercég a River fejlesztési környezet (SAP River Rapid Development Environment) béta kiadását, mellyel az ügyfelek Fiori jellegű webes alkalmazásokat szabhatnak testre, vagy hozhatnak létre újakat. A változást az ügyfelek, és az ügyfeleket összefogó felhasználói csoportok kérésére reagálva tette meg az SAP. A bejelentésre a SAPPHIRE NOW konferencián került sor.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.