NETGEAR - BitTorrent együttműködés

|

A NETGEAR és a BitTorrent együttmükődésének köszönhetően könnyen elérhetővé válnak a nagy felbontású mozifilmek és TV show-k a HDTV-vel rendelkezők számára.

A NETGEAR együttműködést biztosító egyezményt írt alá a BitTorrent vállalattal, a streamelhető média tartalmak népszerűsítése érdekében, amelyhez a NETGEAR Digital Entertainer HD (EVA8000) média eszköz tökéletes kiegészítő a HDTV-vel rendelkezők számára. A világ, vezető filé-cserélőjét működtető BitTorrent a jövőben a NETGEAR-rel közösen fejleszti technikailag, és dolgozik marketing területen egyaránt az otthoni házimozi rendszereken keresztül is elérhető média tartalmak gyorsabb és jobb minőségű elérésén. A NETGEAR most debütáló Digital Entertainer HD-je otthoni házimozi rendszereket a számítógéppel, USB eszközökkel és hálózati tárhelyekkel összekötve teszi elérhetővé a digitális média tartalmakat. Az eszköz automatikusan felismeri és megjeleníti a nagy felbontású filmeket, TV show-kat, zenei fájlokat, fotókat vagy akár internet alapú videókat, híradókat, időjárás jelentéseket és rádió programokat egyaránt. Az EVA8000 nagy felbontást biztosító (HDMI) interface portja akár 1080p felbontást is képes átvinni a nagy képernyős televíziókra, az optikai, digitális audio kimeneten (TOSLINK) keresztül pedig digitális surround hangzást biztosit az arra képes audio rendszerek felé. Az internetes forgalom közel 40 százalékáért felelős BitTorrent a leghatékonyabb platform, hogy nagy és jó minőségű file-okat másolhassunk PC-re vagy más háttértárolókra. A BitTorrent több mint 20 vezető film és TV-stúdióval áll szerződésben és tervei között szerepel egy média könyvtár (HD filmek és TV show-k) létrehozása. A NETGEAR cég a Digital Entertainer HD-t kiegészítve és saját oldalán a www.netgear.com-on keresztül is ajánlja majd a BitTorrent online piacterét, míg a BitTorrent pedig a NETGEAR Digital Entertainer HD-t a www.bittorrent.com-on.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.