NETGEAR: Eredményes harmadik negyedév

|

A NETGEAR közzétette a 2006 harmadik negyedévének pénzügyi eredményét.

Az október 1-én végetért harmadik negyedév nettó árbevétele 151,6 millió dollár, amely 36 százalékkal nagyobb, mint a 2005. harmadik negyedév 111,3 millió dolláros nettó árbevétele, valamint 16 százalékkal több, a 2006. második negyedév 130,7 millió dolláros nettó árbevétele. Patrick Lo, a NETGEAR elnöke és ügyvezető igazgatója az alábbi megjegyzést fűzte az eredményekhez: – Folytatjuk az üzleti stratégiánkat, vagyis az új termékek piacra dobását, a piaci részesedés növelését, valamint a SkipJam megszerzésének integrációját. Összesen 10 új terméket dobtunk a piacra a harmadik negyedévben, a legfontosabbak közt a NETGEAR SSL VPN Concentrator 25-öt és a Skype Wi-Fi telefont, amelyek osztatlan sikert arattak mind a partnereink, mind a vásárlóink körében. További 12 termék bemutatását tervezzünk a negyedik negyedévre, ezáltal elérve az 50 új termék piacra dobását a 2006-os évben. Előre tekintve a következőket említette Mr. Lo: – Izgatottan tekintünk a SkipJam szoftverrel ellátott otthoni szórakoztató multimédia termékek piacra dobásának lehetősége elé. A negyedik negyedévre 153 és 160 millió dollár közötti árbevételt tervezünk.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.