NetIQ PlateSpin Forge 4: jolly joker az informatikai szolgáltatások védelmére

|

A katasztrófa utáni helyreállítás során a vállalatoknak egyre szigorúbb elvárásoknak kell megfelelniük az adatvesztési tűrés (RPO) és a kieséstől az újraindításig eltelt idő (RTO) tekintetében. Az új PlateSpin megoldás gyors katasztrófa utáni helyreállítást, valamint hatékony szerverkonszolidációt és migrációs funkciókat biztosít a virtuális és fizikai szervereken futó informatikai szolgáltatások számára.

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a PlateSpin Forge 4 (https://www.netiq.com/products/forge/), a katasztrófa utáni helyreállításra és az informatikai szolgáltatások migrációjára kifejlesztett PlateSpin termék legújabb kiadása. A megoldás alacsony költségek mellett biztosít teljes körű helyreállítást egy esetleges katasztrófahelyzet után, emellett leállás nélküli migrációt tesz lehetővé a szerverek között. „Az okostelefonokkal és a táblagépekkel dolgozó üzleti felhasználók legfőbb elvárása, hogy bármikor és bárhonnan elérjék a munkájukhoz szükséges a vállalati adatokat. Az ilyen jellegű igények arra kényszerítik a rendszergazdákat, hogy folyamatosan egyre jobb RPO és az RTO értékeket próbáljanak meg elérni. A PlateSpin Forge 4 legfrissebb szolgáltatásai olyan kombinált eszközkészletet nyújtanak, amellyel a szakemberek megtervezhetnek, felügyelhetnek és tesztelhetnek minden szükséges katasztrófa utáni helyreállítási forgatókönyvet” – mondta Hargitai Zsolt, a NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője. A PlateSpin Forge 4 számos különböző problémára kínál megoldást a katasztrófa utáni helyreállítás és az informatikai szolgáltatások kezelése terén: [b]• Fizikai és virtuális kiszolgálók replikációja: [/b]A PlateSpin Forge a fizikai és a virtuális szerverek számára is védelmet nyújt saját helyreállítási környezetükben. A termék segítségével az informatikai szakemberek egyszerűen és hatékonyan tesztelhetik a disaster recovery környezeteket. •[b] A legújabb termékek támogatása: [/b]A PlateSpin Forge 4 többek között a Microsoft és a VMware operációs rendszereinek és hypervisorainak legújabb kiadásait is támogatja. A megoldás olyan átfogó, katasztrófa utáni helyreállításra kifejlesztett eszközt kínál, amely a fizikai és a virtuális informatikai szolgáltatások számára egyaránt védelmet nyújt, ugyanakkor kedvező áron biztosít kivételesen jó RTO és RPO értékeket. [b]• Migráció bárhonnan bárhová: [/b]A termék a katasztrófa utáni helyreállítás mellett migrációhoz is alkalmazható, bármilyen két (fizikai, virtuális és lemezkép-) szerver között. Az áttelepítés nem jár leállással, és a megoldás tesztelési funkcióival még a folyamat elindítása előtt egy kattintással ellenőrizhető, hogy minden megfelelően működik-e majd az éles környezetben is. Az új PlateSpin Forge 4 már elérhető. További információkért kérjük, látogasson el a https://www.netiq.com/products/forge/ weboldalra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.