Nő az igény a megbízható, láthatatlan Access Pointok iránt

|

A nagysebességű vezeték nélküli hálózatok rohamos terjedésére válaszul dolgozta ki a ZyXEL az egyik legújabb Access Point eszközére vonatkozó „hármat fizet, négyet vihet” ajánlatát. Az NWA1123 NI dual-band hozzáférési pontok ideális, „láthatatlan” megoldást kínálnak hotelek, klubok, szabadidőközpontok, kórházak és iskolák számára a vezeték nélküli kapcsolat kiépítéséhez. Az elmúlt időszak vizsgálatai szerint a termék rendkívül népszerű, és az egyik legjobban eladható eszköz ebben az évben.

Az NWA1123-NI diszkrét kialakítása lehetővé teszi az eszköz telepítését ott is, ahol fontosak az esztétikai szempontok. Ilyen helyek lehetnek például a hotelek, szabadidőközpontok, kormányzati hivatalok iskolák, és a bevásárlóközpontok is. Az eszköz támogatja a 802.11n kommunikációt, és az 5GHz vezeték nélküli frekvenciát, ezáltal az NWA1123 NI megfelelő választás lehet a világ vezető tablet és okostelefon gyártói által használt 5Ghz sebességű WIFI berobbanására. Az eszköz további erőssége, hogy egyszerre több VLAN hálózatra is könnyedén be lehet állítani, ennek köszönhetően pedig szegmentálható a különböző felhasználói csoportok részére is. „A csúcssebességű vezeték nélküli hálózat manapság mindenhol fontos szerepet játszik, így a többfunkciós access point termékek iránt is nő a kereslet- mondta el Treso Tamás, a ZyXEL Magyarország regionális értékesítési menedzsere. Az előrejelzések szerint a gyors WIFI hálózat hamarosan mindig mindenkor elérhető lesz- de ennek költséghatékony és kényelmes kiépítése nem mindig könnyű. A szinte láthatatlan, biztonságos NWA1123 NI jól illeszkedik a legkülönbözőbb elvárásokhoz. A vendégek észre sem veszik őket, a mennyezeti elhelyezésnek köszönhetően pedig optimálisan biztosítják a jelerősséget az egész telepített zónában. A kettős támogatásának köszönhetően lehetővé válik a felhasználók különböző csoportjainak egy hálózatról történő kiszolgálása, legyen szó a személyzetről, a vendégekről, a tanárokról vagy diákokról. Treso Tamás hozzátette: „Mindezek a funkciók a viszonteladóink számára megkönnyítik az értékesítés folyamatát, hiszen az NWA 1123-NI megfelelő választás mindenhova, ahol folyamatosan biztosított lefedettségre van szükség. A gyorsabb hálózatra vonatkozó igények rohamosan növekedtek az elmúlt időszakban, ezzel az ajánlattal pedig a viszonteladóink kedvező árazást tudnak kínálni. A „hármat fizet, négyet vihet” akcióval még kedvezőbb feltételeket tudunk ajánlani partnereinknek, hogy egy időben értéket adjanak és szélesítsék piacukat.”

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.