Novell Linux megoldások a jövő gyógyászatában

|

A Siemens Medical Solutions, a világ vezető MRI (Magnetic Resonance Imaging – mágneses rezonanciás képalkotás) technológia- és alkalmazásfejlesztője a Novell SUSE Linux Enterprise Real Time operációs rendszert és a Concurrent NightStar alkalmazásfejlesztő-eszközöket választotta MAGNETOM mágneses rezonanciás képalkotó (MRI) termékei teljesítményének javítására.

A SUSE Linux Enterprise Real Time a Novell SUSE Linux Enterprise 10 platformjára épül, amelyet a Concurrent vállalat saját fejlesztésű, valós idejű számítási funkciókkal egészített ki. Ennek eredményeképpen az ügyfelek egy integrált megoldáshoz jutnak, ami garantált teljesítményt nyújt azokban a környezetekben, ahol az idő kritikus fontosságú tényező. A nagyobb felbontású MRI-technológia a jövő gyógyászatának technikája, hiszen biztonságosabb és tisztább képeket készít az életfunkciókról. Ez lehetővé teszi, hogy az egészségügyben dolgozó szakemberek pontosabb információk birtokában dönthessenek a páciens kezeléséről – mondta Jürgen Gut, a német Siemens Medical Solutions munkatársa. – A SUSE Linux Enterprise Real Time és a Concurrent NightStar eszközeivel a Siemens nagymértékben növelheti a méréseket végző operációs rendszerek teljesítményét a technológia költséges átalakítása nélkül – tette hozzá Gut. A Siemens azért döntött a SUSE Linux Enterprise Real Time rendszer bevezetése mellett, mert a processzor kezelési szolgáltatások, illetve a valósidejű szolgáltatások jelentik az egyetlen megoldást a valósidejű működés biztosításához a Linux rendszerben – anélkül, hogy ehhez külön alkalmazásprogramozási-felületet kellene használni. Emellett a Concurrent NightStar eszközkészlete lehetővé teszi a Siemens már meglévő SUSE Linux Enterprise környezetében működő szoftvereinek meghatározását és finomhangolását.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.