November 5-én jubilál az Open Academy

|

Novemberben tizedik alkalommal kerül megrendezésre a BME és a Balabit által szervezett Open Academy konferencia, melyre ezúttal is több száz rendszerüzemeltetéssel foglalkozó szakembert várnak a szervezők.

November 5-én tízedik alkalommal kerül megrendezésre az Open Academy, melyet az IT biztonsági megoldások vezető magyar fejlesztőjeként ismert Balabit és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kara (BME) közösen szervez az élethosszig tartó tanulás szellemiségének népszerűsítése érdekében. A kötetlen hangulatú rendezvényen az iparág meghatározó szereplői és egyetemi oktatók tartanak előadásokat a szakma aktuális trendjeiről. A programban hallható lesz Holczer Tamás (CrySys Lab) előadása, aki a ROSCO objektumtárról fog beszélni, Magosányi Árpád (Balabit) az IT üzemeltetés biztonságtudatosságát firtatja, Szász Zoltán (Nextent) pedig fejlesztést támogató DevOps eszközöket mutat be. Az előadók között szerepel még Szabó Marcell (Cloudera) aki a cluster kezelés rejtelmeibe avatja be a hallgatóságot, valamit Őry Máté (Balabit) és Fodor Gábor (Alphasonic). Előbbi DevOps esettanulmányt mutat be, utóbbi pedig az arcfelismerő rendszerek és video analitikák aktuális trendjeiről tart előadást. A konferencia helyszínéül a BME Q épülete és Simonyi Károly előadóterem szolgál majd, ahova a 17 órakor kezdődő programra minden rendszerüzemeltetéssel foglalkozó vagy a téma iránt érdeklődős szakembert várnak. A részvételhez mindössze egy regisztrációra van szükség, amit a www.balabit.hu/open-academy címen lehet megtenni. Figyelembe véve, hogy három-négyszáz résztvevőre számítanak a szervezők, érdemes ezt nem az utolsó pillanatra hagyni.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.