Novemberig lehet pályázni a legjobb SAP bevezetés címért

|

Várhatóan ismét lesz hazai díjazott a régió legjobb SAP bevezetéséért folyó versenyen. E címért november 7-ig lehet pályázni öt kategóriában. Eddig szinte minden évben volt magyar vállalat a díjazottak között, mint az MVM Magyar Villamos Művek Zrt., a Hungimpex Kft., vagy az iData Kft.

Minden olyan vállalat, szervezet pályázatát várják a szervezők, ahol tavaly, vagy idei évben zárult SAP üzleti szoftver bevezetés, magas minőségi követelmények mellett. A legjobb bevezetéseket nemcsak a felhő, a mobilitás, a HANA technológia témájában várják, hanem a leggyorsabb implementációval, és a legnagyobb elért üzleti haszonnal is lehet jelentkezni. Minden egyes kategóriában a legjobb hármat fogja díjazni a zsűri, és az arany helyezést elértek kijutnak az európai nagydöntőre. A közép-kelet-európai régió eredményhirdetésére 2015. január 26-án kerül sor. Jelentkezni csak online módon lehet, e linken, ahol bővebb információk is találhatóak a Quality Awards versenyről:http://www.sap.com/corporate-en/about/our-company/quality-at-sap/quality-awards/index.html

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.