Océ TDS700 - Nemcsak a sebessége miatt dolgozik vele gyorsabban

|

Az Océ TDS700 az első olyan szélesformátumú lézerberendezés rendszeresen jelentkező, nagymennyiségű tervrajzok elkészítéséhez, amely adottságai messze túlmutatnak nyomtatóműve teljesítményén.

A tekercsek és lapadagolók 16 féle kombinációját a 6 tekercsadagoló és 3 vágott lapos adagoló igény szerinti variációja adja. Másoláskor rengeteg beállítási paramétertől kíméli meg a kezelőt az automata méretfelismerés funkció, mivel a rendszer felismeri a másolandó rajz méretét és automatikusan kiválasztja a megfelelő méretű tekercset. Továbbá az is gyorsítja a munkát, hogy előre programozható sablonokat lehet elmenteni, rögzítve az egyes tipikus feladatok paramétereit, megspórolva az ismétlődő beállításokra fordított időt. A berendezés bemelegedés nélkül, azonnal üzemkész, a különálló szkenner egység (színes opcióval) lehetővé teszi, hogy másolási, vagy szkennelési munkákat egyidőben végezzünk a nyomtatással. A nyomtatómű sebessége 6m/perc (4,7 A0/perc, vagy 9,1 A1/perc), nyomtatási felbontása 600x1200 dpi pico printing, és a tetejére épített fogadón 100 db rajz fér el, nem növelve a nyomtató által elfoglalt teret és nem akadályozva a kezelőpanelhez való hozzáférést. A hajtogatója online és offline üzemmódban is működik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.