Office 365 bevezetés az Atigris Informatikánál

|

Az Atigris Informatika elindította saját, belső irodai rendszerének migrációját a Microsoft új online rendszerébe, az Office 365-be.

Az Atigris Informatika elindította saját, belső irodai rendszerének migrációját a Microsoft új online rendszerébe, az Office 365-be. Az Office 365 egy számítási felhőn alapuló, folyamatosan frissített szolgáltatás-csomag keretében összekapcsolva kínálja a Microsoft Office, a SharePoint Online, az Exchange Online és a Lync Online alkalmazásokat. Meggyőződésünk, hogy ezzel a lépéssel hatékonyabbá válik a céges csoportmunka, illetve a saját, belső erőforrásainkat sem kell a fenti szoftverek alatt futó kiszolgáló szoftver és hardver eszközök napi üzemeltetésére fordítsuk, így jelentős költséget takarítunk meg, amely a mai válságos időkben nem megvetendő előny – mondja Karácsony Sándor igazgató. További előny az, hogy végre nem azon kellett gondolkozzunk, hogy milyen kiszolgálót vásároljunk meg az új Exchange szerver alá, erre egyszerűen nincsen szükség a továbbiakban. Az Atigris ezzel a lépéssel nemcsak a céges költségeket csökkentette le, hanem munkatársai valós tapasztalatokat szereznek a meglévő irodai környezet, az Active Directory címtár, valamint az Exchange kiszolgálóra épülő levelezési rendszer felhőbe történő migrációjával kapcsolatban. Az Office 365 felhőben nyújtott, a Lync kiszolgálóra épülő online kommunikációs alkalmazások használatával pedig a vállalati kommunikációs költségek csökkenthetőek le, valamint olyan funkcionalitásokhoz jutunk, mint például az azonnali jelenlét információk megosztása a kollegákkal, sorolja az előnyöket a vezérigazgató. Ön is szeretné kipróbálni? Itt megteheti! Próbálja ki ingyen az Office 365-öt! >> Próbálja ki ingyen a Windows Intune-t! >> http://www.atigris.com/Office-365-kiprobalasa.aspx Migrációs forródrót: office365@atigris.hu

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.