Oktatás a MagiComban – MagiCom a felsőoktatásban

|

A MagiCom Kft nagy hangsúlyt fektet a belső oktatásra, és a felsőoktatásban való részvételre.

A MagiCom stratégia céljai között szerepel a kiváló minőségű humánerőforrás állományának megtartása és fejlesztése, mely érdekében már 2006 óta elkötelezett híve az „Investors in People” (IIP) humánerőforrás menedzsment standard alkalmazásának, és ennek jegyében 2007 márciusában vált hivatalosan is „IIP” minősített szervezetté. Az IIP bevezetésével is demonstrálta a cég, hogy elsőszámú megtérülő befektetésnek tekinti az emberi erőforrást, vagyis kiemelt figyelmet szentel az alkalmazottak minél magasabb szintű továbbképzésének és szakmai fejlődésének. A MagiCom Kft. nem csak a továbbképzésekre fektet nagy hangsúlyt, hanem arra is, hogy a cégen belüli ISO folyamatokat is hatékonyan elsajátítsák az alkalmazottak, amely által a szervezet által nyújtott szolgáltatás minőségét is pozitív irányba befolyásolja. Mivel a MagiCom munkatársainak egy része fizikai értelemben is Magyarországon kívül tartózkodik (pl. az Egyesült Királyságban, Kínában), valamint igen változatos munkarendben dolgozik, ezért a MagiCom az e-learning alkalmazása mellett döntött, hogy támogassa a munkatársak aktív tanulását egy ún. vegyes képzéses (blended learning) formában. A képzési igényt kielégítendő a MaigCom az Observans Kft-vel közösen létrehozta az e-Scola Képzési Rendszert (www.e-scola.hu). A Rendszert olyan oktatási tartalmak, módszerek, eszközök és rendszerek kialakítására hozták létre, mely más szervezetek számára is értéket hordozhat. Ezen erőfeszítések mellett a MagiCom ügyvezető igazgatója, Gasparetz András, és ügyvezető partnere, Tarján Gábor, egyetemi oktatói tevékenységet is végez a veszprémi Pannon Egyetemen. Tanulmányaikat korábban az Egyetem falai között folytatták, ezért is érzik fontosnak, hogy az Alma Matert szakmai tudásukkal és több éves tapasztalatukkal támogassák. Gasparetz András a „Bürotika és irodakultúra”, valamint a „Minőségmenedzsment információs rendszerek” (CAQ), míg Tarján Gábor a „Minőségügyi eszközök” tantárgyakat oktatják. Az utóbbi két tárgy a post graduális minőségügyi szakmérnök-képzés részét képezi, míg a „Bürotika” a nappalis és levelezős hallgatók tantárgya. A MagiCom oktatás iránti elkötelezettségét mutatja az is, hogy tagja lett a Pannon e-Oktatási Klaszternek, amelynek tagjai összefognak, hogy együtt magas szintű szolgáltatást nyújthassanak az oktatási szférában. A tagok közösen igen széles spektrumot fognak át, együttműködésükkel kedvező helyzetet teremtenek a lehetséges források és támogatások eléréséhez, illetve egymás piaci pozícióit is erősítik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.