Ön mennyit költ társasházi jogi tanácsadásra?!

|

Manapság könnyű eltévedni és valóban (ár-érték arányban megfelelő) hasznos információhoz jutni ebben a gyorsan változó jogi világban. A jogi nyelv igen nehéz, sokszor szakértő segítségére van szükség, hogy eligazodjunk benne. Ön vajon mennyit költ jogi tanácsadásra?

Szakértő bevonása kényes – sokszor peres – kérdésekben nem olcsó mulatság. Ha csak nem társasházkezelő és jogász is valaki egy személyben, akkor egy-egy ügy miatt kénytelen mélyen a zsebébe nyúlni, hogy válaszokat és megoldásokat kapjon problémáira. A Webházmester csapata ebben szeretne a társasházkezelők segítségére lenni, - pénzt és időt megspórolni - hiszen nem csak az a lényeg, hogy mennyibe fog kerülni, hanem milyen minőségű segítséget tud nyújtani a jogász adott témában, jelen esetben a társasházkezelésben. A Webházmester weboldalán lehetősége van arra, hogy különböző, a társasházakat érintő kérdésekben kérdezzen partnerünktől, aki tanácsadási; szerződések szerkesztésében; szervezeti és működési szabályzat (SzMSz) megalkotásában, módosításában; peres képviseletben; stb nyújt jogi segítséget - mindezt térítésmentesen. Eddig igen sok megkeresés érkezett az Ügyvédi Irodának a Webházmestert használó társasházkezelőktől, melyekből nemsokára – természetesen a személyes adatokat tiszteletben tartva – rövid kivonatok is fel fognak kerülni honlapukra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.