Open source - a nyílt forráskód ígérete és valósága

|

A legtöbb vállalat működése során elérkezik az a pillanat, amikor képtelen excelben kezelni a controlling-adatbázisokat. Ilyenkor fel kell tenni a kérdést, hogy van-e olyan open source eszköz, amelyre a cég ráépítheti a controllingot támogató informatikai stratégiáját. A Controlling Portálon megjelenő cikksorozat az ilyen helyzetek megoldásában kíván támogatást nyújtani. Az első rész rövid áttekintést ad a nyílt kód filozófiájáról.

A legtöbb vállalat működése során elérkezik az a pillanat, amikor képtelen excelben kezelni a controlling-adatbázisokat. Ilyenkor fel kell tenni a kérdést, hogy van-e olyan open source eszköz, amelyre a cég ráépítheti a controllingot támogató informatikai stratégiáját. Cikksorozatunk az ilyen helyzetek megoldásában kíván támogatást nyújtani. Az első részben rövid áttekintést adunk a nyílt kód filozófiájáról. A teljes cikk a Controlling Portálon olvasható: http://www.controllingportal.hu/?doc=tk_t&t=16&d=841

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.