Őskövületek és modern IT megoldások a berlini Természettudományi Múzeumban

|

Az SAP AG bejelentette, hogy a berlini Természettudományi Múzeum az SAP szoftverrendszerét választotta, melyet 7 hónapos bevezetési időszak után kezdett el használni.

A több mint 30 millió tárgyat jelentő gyűjteménnyel rendelkező, és egyben Németország legnagyobb természettudományi múzeuma a pénzügyi, a beszerzési, és az anyaggazdálkodási folyamatai támogatására használja a nagyvállalatok számára kidolgozott SAP ERP 6.0 ügyviteli rendszert. Az SAP-ról Az SAP az üzleti szoftvermegoldások vezető nemzetközi szállítója* olyan alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal, amelyek több, mint 25 ágazatban segítenek a különböző méretű cégeknek a legjobb működés elérésében. A cég a világ 120 országában több mint 95 000 ügyféllel rendelkezik. Az SAP részvényeit a világ több tőzsdéjén jegyzik, így a frankfurti és a New York-i (NYSE) tőzsdén is,"SAP" ticker kód alatt. Bővebb információkat a www.sap.com címen talál.(*) Az SAP definíciója szerint az üzleti szoftvermegoldások körét az integrált vállalatirányítási (ERP) rendszerek és a kapcsolódó szoftvermegoldások alkotják. Az SAP Hungary Kft-ről Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű,és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon. Copyright © 2010 by SAP AG. Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, mySAP, mySAP.com, xApps, xApp, SAP NetWeaver és az itt említett egyéb SAP termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.