Otthoni eszközintegráció NETGEAR módra

|

A NETGEAR Digital Entertainer terméke zökkenőmentes média áramoltatást biztosít TV-re és otthoni szórakoztató rendszerekre Intel Viiv technológián alapuló PC-kről, tároló eszközökről, valamint az internetről.

A NETGEAR bejelentette az első Intel Viiv technológia-igazolt digitális média adaptert (DMA), a NETGEAR Digital Entertainert (EVA700), amely összekapcsolja az otthoni számítógépeket az otthoni szórakoztató rendszerekkel. A Digital Entertainer lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy zökkenőmentesen áramoltassanak digitális média tartalmakat, alkalmazásokat és szolgáltatásokat az otthoni hálózaton keresztül számítógépekről, hálózati tárolóeszközökről, USB eszközökről és az internetről televíziókra és egyéb otthoni szórakoztató rendszerekre. A NETGEAR emellett megkapta az Intel Viiv technológia igazolását a legkeresettebb RangeMax Wireless Routerre (WPN824), illetve az 54 Mbps Wireless Routerre (WGR614), amelyek könnyed installációt tesznek lehetővé a Digital Entertainer-rel és az Intel Viiv technológia alapú számítógépekkel. A Netgear Digital Entertainer lehetővé teszi a TV nézőknek az otthoni hálózatukat használva, hogy hozzáférjenek digitális videókhoz, zenékhez és fotókhoz, amelyeket Intel Viiv technológia alapú számítógépeiken tárolnak. Továbbá támogat olyan alkalmazásokat és szolgáltatásokat az Intel Viiv zónán keresztül, amelyek hozzáférést biztosítanak internetes prémium tartalmakhoz, beleértve a zenét, videó klipet, információs szolgáltatásokat, sport és TV showkat, teljes filmeket, valamint más szórakozási lehetőségeket. Más Intel Viiv technológiával támogatott alkalmazások magukban foglalják a készenléti állapotban lévő számítógép felébresztését a Digital Entertainerrel, valamint egy egyszerűsített eszközt, amely az Intel Hub Connect technológiáján keresztül épül fel – amelynek szintén szüksége van egy igazolt router-re, mint a NETGEAR RangeMax Wireless Router (WPN824) vagy az 54 Mbps Wireless Router (WGR614). A vásárlók a legjobb eredmény érdekében csatlakoztathatják a NETGEAR Digital Entertainert a már meglévő otthoni vezetékes Ethernet hálózatukhoz, vagy egy 802.11g vezeték nélküli szabványnak megfelelő routerhez, mint az Intel Viiv technológiával igazolt NETGEAR RangeMax Wireless Router (WPN824) vagy az 54 Mbps Wireless Router (WGR614). Bevált vezetékes Ethernet alternatívaként a felhasználók használhatják a NETGEAR 200 Mbps Powerline HD Ethernet Adapter Kit-et (HDXB101), hogy biztosítva legyen a megszakítás nélküli magas minőségű videó áramoltatás az otthon több helyiségén belül.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.