Piacvezető minősítés a BEA WebLogic Servernek

|

Az Evans Data Corporation független piackutató cég 2006 nyarán készült felmérésében első számú alkalmazásszerverként a BEA WebLogic Servert nevezte meg - adta hírül az Alerant Zrt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

Az Evans Data Corporation alkalmazásszervereket vizsgáló felmérésében több mint 700 informatikai szakember vett részt. A megkérdezettek csak azon eszközök tulajdonságait értékelték, melyeket maguk is használtak már korábban. A válaszadóknak huszonkét különböző, az alkalmazásszerverekre jellemző tulajdonságot kellett értékelniük. A felmérés keretében vizsgált tíz alkalmazásszerver közül a legjobb eredményt a BEA WebLogic Server érte el. A WebLogic Server számos alkalmazásszerver tulajdonságot illetően következetesen átlag fölötti pontszámot kapott - mondta el a felméréssel kapcsolatban John Andrews, az Evans Data Corporation elnöke. - A felmérés megállapítása szerint a szoftver figyelemre méltó tulajdonsága, hogy az ügyfelek igényeinek megfelelően testreszabható, ugyanakkor kiváló teljesítményt biztosít. Diagnosztikai és alkalmazáskezelési jellemzői, valamint a megbízható biztonsági sajátosságok együttesen garantálják a konzisztenciát és az üzemszünetmentes működést - tette hozzá. Az Evans Data Corporation felmérésének megállapításai egybevágnak további, 2006-ban közzétett eredményekkel. A Gartner idén júniusban ismertette az alkalmazásintegrációs piacról 2005-ben végzett kutatásait. Ezek szerint a BEA WebLogic Server piacvezető, eladásai az előzetes piaci várakozásoknál is gyorsabb ütemben növekedtek. A BEA WebLogic Server továbbra is őrzi az iparág leggyorsabb alkalmazásszervere címet. A BEA szeptember elején hozta nyilvánosságra a szerver legfrissebb teljesítmény rekordját, melyet a Dual Core Intel Itanium 2-re épülő legújabb, 4 processzoros HP Integrity szerveren mértek.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.