Programozói versenyt hirdet az SAP

|

Bármely, főbb programozói nyelven megoldhatók a feladatok

Az SAP meghirdette első globális programozói versenyét.A résztvevőknek két feladatot kell megoldani az első fordulóban, amelynek legjobbja meghívást kap a szoftvercég fejlesztői fókuszú óriásrendezvényére a TechEdre. A megmérettetés online módon történik és bármely, főbb programozói nyelven meg lehet oldani azt. A szoftvercég főként felsőoktatási, informatikai hallgatókat kíván megszólítani versenyével, sőt a legjobb magyar induló egy táblagéppel is gazdagodik. Az okóbert 13-ai versenyre a https://sap.interviewstreet.com/challenges/ oldalon keresztül lehet regisztrálni,ahol bővebb információk is találhatók a SAP Code Slam-ről.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.