Rendszerfejlesztés, rendszer üzemeltetés/ Atigris referencia

|

Az Atigris Informatika 2009-2011-ben az alábbi feladatokat végezte el egy országos hatáskörű szervezetnél

Rendszerfejlesztés, rendszer üzemeltetés/ Atigris referencia Az Atigris Informatika 2009-2011-ben az alábbi feladatokat végezte el egy országos hatáskörű szervezetnél: • A meglévő Linux infrastruktúra (címtár, levelezés, fájlkiszolgáló) kiváltása Microsoft alapú infrastruktúrára: koncepció- és rendszertervezés. Az ezzel kapcsolatos tesztkörnyezet felépítése VMware ESX-i alapon való (migrációs tesztek számára). • 2009 óta a szervezet Linux és Windows alapú rendszerek üzemeltetését az Atigris Informatika munkatársai látják el. Feladatuk a napi üzemeltetéssel kapcsolatos teendők, szerverek állapotának figyelése, szerverek karbantartása, Zorp tűzfal üzemeltetése, HP és EMC storage rendszerek konfigurálása. • Microsoft alapú virtualizációs (Hyper-V) technológia bevezetése és kiszolgálók virtualizációja • McAfee Spam Filter (EWS) hardveres levélszemét-szűrő üzembe helyezése, konfigurálása és üzemeltetése. • Meglévő Linux levelezőrendszer szolgáltatásköltöztetés – folyamatban

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.