Robosztus router nemcsak játékosoknak

|

Új, bivalyerős routert vezetett be a piacra a tajvani ZyXEL. Az egyre népszerűbb e-sport rajongóit és a nagy felbontású tartalmak kedvelőit az 1.7GHz dual-core processzorral felszerelt Armor Z2 igazi erőgépként szolgálja ki, és megszakításmentes, kiváló lefedettségű vezeték nélküli kapcsolatot biztosít felhasználói számára.

A gamerek és a nagy felbontású tartalmak fogyasztói végre fellélegezhetnek: a MU-MIMO/StreamBoost TM technológiával felszerelt Armor Z2 router kiemelkedő Wi-Fi lefedettséget és sebességet szolgáltat a stream közvetítések alatt. A négy állítható antennával felszerelt „monstrum” szürke foltok nélkül garantálja a hajszálpontos Wi-Fi lefedettséget. A többféle Ethernet portba a konzolok és az okostévék akár manuálisan is csatlakoztathatók és élvezhetők rajta a Youtube, a Netflix vagy más videómegosztók által közvetített prémium tartalmak. Az Armor Z2 robosztus külseje nemcsak vizuálisan esztétikus, hanem a légáramlatokat is tudatosan vezeti annak érdekében, hogy csendesen működjön, és ne melegedjen túl akkor sem, ha éppen teljes lendülettel játszanak a játékosok. [i]„A fogyasztók manapság rengeteg képernyővel szerelt eszközt használnak egyszerre, de a rendkívüli sávszélesség-igény miatt a gyártók ezt a változást még mindig nem tudták megfelelően lekövetni”[/i]- mondta Treso Tamás, a ZyXEL regionális értékesítési menedzsere. Hozzátette: [i]„Az Armor Z2 a legjobb 11ac hullámú 2 MU-MIMO router, ami támogatja a felhasználókat a játékban vagy segíti a legnagyobb felbontású YouTube és Netflix tartalmakat megnézni vagy letölteni anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a teljesítmény és a mobilitás között.” [/i] Az Armor Z2-höz tartozó ingyenes applikációk, mint a ZyXEL ONE Connect és a ZyXEL Photo App optimalizálják és lehetővé teszik a mobileszközről történő irányítást is, olyan funkciókkal, mint a szülői szabályozás, fotóoptimalizálás, kapcsolódási sebesség teszt, vagy a vendégek számára beállított Wi-Fi csatlakozás.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.