Rugalmas felhőkezelési megoldás KKV-knak

|

A Zyxel Nebula felhőplatformjának legújabb kiadása a Connect and Protect funkcióval érkezik. Extra WiFi biztonságot és rugalmasságot biztosít a kis- és középvállalkozások számára, valamint 5G/LTE támogatást a vezetékes vonal helyett használt 5G/LTE kapcsolatok távfelügyeletéhez, feladatátvitelhez.

A kávézók, bárok, kiskereskedelmi egységek és mindenféle kisvállalkozás számára a Zyxel Nebula felhőkezelő rendszerének legújabb frissítése fokozott védelmet nyújt a digitális fenyegetésekkel szemben, és egyszerű módot kínál az LTE-kapcsolatok kezelésére - fogalmazott Patrick Hirscher, a Zyxel EMEA vezeték nélküli piacfejlesztési vezetője.

Ügyfeleink többsége ma már az összes Zyxel eszközét a Nebula felhőkezelő rendszerünkön keresztül menedzseli, így a legújabb nagy kiadás, a Nebula 13 érkezése fontos hír a számukra. Az újítás két fő funkcióval érkezik, amelyek minden KKV-ügyfél számára előnyösek lehetnek - ezek pedig a Connect and Protect és az LTE-kapcsolatok támogatása.

A Connect and Protect funkció fejlett biztonsági szolgáltatásokat nyújt hozzáférési pontok szintjén. Lehetővé teszi a Nebula kezelői számára, hogy blokkolják a hozzáférést a veszélyes vagy gyanús webhelyekhez és a potenciálisan rosszindulatú tartalmakhoz. Ez jobb védelmet jelent a vállalkozása, illetve minden olyan felhasználó számára, aki bejelentkezik a WiFi hálózatra.

A Connect and Protect lehetőséget nyújt a sávszélesség-kiosztások kezelésére is, így helyet lehet foglalni bizonyos alkalmazások vagy forgalomtípusok számára. Egy kávézó vagy üzlet például előnyben részesítheti az értékesítési ponton végzett tranzakciókat a vendégek internetes szörfölésével szemben. Egy irodában nagyobb sávszélességet biztosíthat a kulcsfontosságú alkalmazásoknak, és alacsonyabbat a látogatóknak.

Extra védelmi réteg

Ez a kisebb vállalkozások számára további rugalmasságot és a biztonság irányítását nyújtja a WiFi hálózaton. Ez azt is jelenti, hogy többé nem kell frissítenie a védelmet - ez automatikusan meg fog történni a Nebulán keresztül.

A Connect and Protect tökéletes kávézók és bárok, éttermek, kis vendégházak és kisebb cégek számára, amelyek biztonságos WiFi hozzáférést szeretnének biztosítani a személyzetnek és az ügyfeleknek. A kiberbűnözők egyre gyakrabban veszik célba a kisebb vállalatokat, és bár a legtöbben szeretnének magasabb szintű védelmet kapni, valószínűleg nincsen költségvetésük - és talán nincs is igazán szükségük - egy dedikált biztonsági átjáróra.

A Connect and Protect által a hozzáférési ponton keresztül biztosított további biztonsági réteg megvédi a vállalkozásokat attól a veszélytől, hogy a felhasználó véletlenül olyan webhelyet keressen fel, amelyen keresztül a számítógépes bűnözők bejuthatnak a hálózatba - vagy személyes adatokat lophatnak el. Extra védelmet nyújt az olyan fenyegetések ellen, mint a zsarolóvírusok, és megnyugtató biztonságot kínál a felhasználók, a vendégek és ügyfelek számára.

A Connect and Protect kezdetben a kiválasztott vezeték nélküli hozzáférési pontokhoz lesz elérhető. Azt is tudnia kell, hogy a Connect and Protect licencnek külön díja van. A részletekért keress fel partner beszállítóját.

Az 5G/LTE kezelése is könnyebb

A Nebula 13 az 5G/LTE routerek kezeléséhez és felügyeletéhez is elhozza a támogatást. Három routerünk érhető el, amelyek mostantól a Nebulán keresztül kezelhetők - kettő támogatja az 5G-t (beltéri és kültéri változatok), egy pedig egy 4G-eszköz. A rendszergazdák ezeken az eszközökön a Nebulán keresztül állíthatják be és felügyelhetik az 5G/LTE-t.

LTE-routereink nagyon népszerűek. A vásárlók két okból vásárolják meg őket; fő kapcsolati eszközként olyan helyeken, ahol korlátozott vagy egyáltalán nem elérhető a szélessávú lefedettség (illetve ideiglenes létesítmények vagy projektek esetén); vagy feladatátvétel biztosítására vezetékes kapcsolathoz.

Mindkét forgatókönyv esetén rendkívül hasznos, ha az 5G/LTE kapcsolatot távolról tudjuk beállítani, majd felügyelni. Ez különösen igaz akkor, ha a vezetékes szélessáv helyett az 5G-t vagy a 4G-t használják elsődleges kapcsolatként. Az 5G lenyűgöző sebességének és a megnövekedett hálózati lefedettségnek köszönhetően ez sokkal életszerűbb megoldássá vált. Sok esetben azonban - például egy nyaralóhelyen vagy farmon - előfordul, hogy a router nehezen elérhető helyen van, például magasan egy kültéri falon vagy egy oszlopra szerelve.

Vegye át az irányítást 

Még a kisebb cégek sem engedhetik meg maguknak, hogy túl hosszú időre kapcsolat nélkül maradjanak, az 5G/LTE pedig kiváló feladatátvételi lehetőséget kínál. Ilyenkor is rendkívül hasznos, ha távoli irányítással rendelkezünk a router felett. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség arra, hogy műszaki szakember tartózkodjon a helyszínen a beállításához vagy a biztonsági kapcsolat felügyeléséhez. A rendszergazdák vagy szolgáltatók ezt szinte bárhonnan megtehetik.

Noha a Nebula 13 számos egyéb kiegészítést és fejlesztést tartalmaz, várakozásaink szerint a Connect and Protect, valamint az 5G/LTE támogatás lesz a legnagyobb hatással az ügyfelekre. Ha további információra van szüksége ezekről a funkciókról, vagy csak szeretne többet megtudni arról, hogy a Nebula hogyan tud segíteni az összes Zyxel hálózati eszközének monitorozásában és kezelésében, kérjük, lépjen kapcsolatba a legközelebbi Zyxel irodával vagy partnerével.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.