Samsung-Novell együttműködés: biztonságosabb vállalati mobilhasználat

|

A Novell az elsők között kínál biztonságos vállalati fájlmegosztást és mobilról történő nyomtatást a Samsung KNOX szolgáltatáson keresztül.

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a Novell Filr és a Novell iPrint elérhetővé vált a Samsung mobilbiztonsági megoldásán, a Samsung KNOX szolgáltatáson keresztül. A Novell Filr és a Novell iPrint képességeinek köszönhetően a Samsung KNOX terméket használó vállalatok felhasználóbarát, biztonságos mobilalapú fájlmegosztást és mobil nyomtatást tehetnek elérhetővé munkavállalóik számára a vállalati környezetben. A két cég együttműködése lehetővé teszi a vállalati fájlok még biztonságosabb megosztását a Samsung mobilkészülékeken, létrehozásuktól kezdve egészen a kinyomtatásukig. A Novell Filr révén az alkalmazottak bárhol, bármikor, bármilyen mobil eszközről elérhetik, megoszthatják és szerkeszthetik fájljaikat, míg a Novell iPrint segítségével biztonságosan nyomtathatnak Android rendszerű készülékeikről a vállalat bármelyik nyomtatóján. A Samsung KNOX biztonságot erősítő, hardverszintű funkciói további biztonsági réteget nyújtanak mindehhez. A Novell két szolgáltatásával a Samsung felhasználói olyan mobilhozzáférést nyernek, amelyre támaszkodva megtartják hatékonyságukat, miközben a vállalati fájlok feletti felügyelet az informatikai részlegek kezében marad. A mobileszközökhöz készült fájlmegosztási megoldás, a Novell Filr teljes felügyeletet biztosít az informatikai részleg számára az összes megosztott fájl felett, miközben földrajzi és eszközbeli korlátozás nélkül kínál hozzáférést a felhasználók számára (http://www.novell.com/products/filr/features/help-you-take-back-control.html). A Novell iPrint virtuális készülék pedig az önkiszolgáló nyomtatás szabadságát nyújtja a vállalatoknak, és lehetővé teszi, hogy a mobilkészülékkel rendelkező felhasználók a már meglévő, régebb óta használatban lévő nyomtatókon is nyomtassanak. A Samsung KNOX átfogó vállalati mobil megoldás, amely anélkül biztosítja a vállalati adatok védelmét az Android rendszerű eszközökön, hogy megsértené a dolgozók magánszféráját, mivel külön kezeli a személyes, illetve a munkához kapcsolódó kiszolgáló környezeteket a készüléken. A Gartner adatai szerint 29,7 százalékos részesedésével a Samsung piacvezető a mobilkészülékek piacán (http://www.gartner.com/newsroom/id/2573415). Az androidos eszközök biztonságának folyamatos javulásával az informatikai részlegek egyszerűen és nagyobb biztonsággal valósíthatják meg BYOD-stratégiájukat. A Samsung KNOX a Novell Filr számára csak a jóváhagyott vállalati alkalmazásokkal engedélyezi a kommunikációt, így gondoskodik a vállalati adatok fokozott biztonságáról. A Samsung KNOX-szal integrált Novell Filr már elérhető. Bővebb információért látogasson el a www.novell.com/filr és www.novell.com/iprint oldalakra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.