SAP a fények városában

|

Párizs az SAP ERP megoldását választotta informatikai környezetének modernizálására és az alapvető pénzügyi folyamatok integrálására a város 2,1 millió lakosát kiszolgáló közigazgatási rendszerben.

A francia főváros jelenleg működő pénzügyi szoftverét cseréli le a mySAP ERP-re a központi működés rendszerbe foglalására. Párizs az SAP közszervezetek számára kifejlesztett integrált megoldás- csomagját vezeti be. Ez lehetővé teszi, hogy a francia parlament által nemrégiben elfogadott alkotmányos rendelet által (Loi Organique des Lois de Finances, LOLF) érintett folyamatokat és gyakorlatot alakítson ki a közkiadások jobb átláthatósága érdekében. A kiválasztási folyamat részeként Párizs városának illetékesei számos szoftvergyártót megvizsgáltak és konzultáltak más, hasonló városok vezetésével, akik már SAP-t használnak, többek között Bécs, Madrid, Párizs és Róma önkormányzataival. A francia főváros olyan megoldást keresett, amely az átfogó közigazgatási tapasztalat mellett támogatja majd a városnak a nyílt forráskódú platformok irányába történő elmozdulását is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.