SAP innováció mySAP ERP ügyfeleknek

|

Az SAP AG korábban ígéretet tett rá, hogy segít ügyfeleinek kiaknázni a nagyvállalati szolgáltatásorientált architektúrában (SOA) rejlő üzleti értéket.

Elkötelezettségével összhangban bejelentette, hogy a mySAP ERP termékfejlesztési ütemtervét tovább finomítva, 2010-ig a mySAP ERP 2005 rendszerre telepíthető, opcionális bővítőcsomagokban teszi elérhetővé a mySAP ERP összes funkcionális fejlesztését. Így ügyfeleinek nem kell minduntalan verziót váltaniuk az SAP legújabb technológiai és üzletifolyamat-innovációinak hasznosításához. Az új fejlesztési ütemterv sarokköve a mySAP ERP 2005 – az az ERP-verzió, amelyre az SAP R/3-at futtató ügyfelek frissítik rendszerüket. Az SAP NetWeaver 2004 és a nagyvállalati szolgáltatások mellett, a mySAP ERP 2005 biztosítja azt a stabil folyamatplatformot, amelyre ráépülve a bővítőcsomagok folyamatos üzleti innovációt tesznek lehetővé. Ezzel a lépéssel az SAP a nagyvállalati szoftverszállítók közül elsőként használta fel a nagyvállalati SOA-t arra a célra, hogy előnyösebbé tegye ügyfelei számára az új jellemzők és funkciók beszerzését. A változás fontos üzenetet küld az SAP-ökoszisztéma tagjainak: olyan stabil platformhoz juttatja őket, amelyre támaszkodva több éven keresztül folyamatosan vezethetik be a legújabb innovációkat. A bővítőcsomagok megvásárlása opcionális, így az ügyfelek rugalmasan és szabadon választhatják ki az üzleti szükségleteiknek megfelelő, új képességeket. A bővítőcsomagok tartalmazhatnak új funkciókat (például tehetségmenedzsment és pénzügyi együttműködési képességeket), az osztott szolgáltatások bevezetését ésszerűsítő innovációkat, ágazatspecifikus bővítéseket és nagyvállalati szolgáltatásokat. Az első bővítőcsomag megjelenése 2006 decemberében várható.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.