SAP szolgáltatás Győrből

|

Magyarországon már igénybe vehető az SAP Business One vállalatirányítási rendszer felhő verziója. A bejelentésre a győri "Kapcsoljuk fel" nyitóeseményen került sor, ahol átadták a Magyar Telekom Csoporthoz tartozó IQSYS Zrt. vállalati SaaS (software-as-a-service) központját

A győri adatközpont 281 millió forint értékű beruházással valósult meg, az új Széchenyi terv támogatásával. Innen biztosítanak számos, kis-és középméretű vállalatoknak kínált megoldást, beruházást nem igénylő, havidíjas szolgáltatás formájában. Ezek közül az SAP terméke, az SAP Business One vállalatirányítási rendszer felhő verziója ugyanazokat a funkcionalitásokat kínálja, mint hagyományos, ügyfélnél telepített szoftver. Kézdy Gergely, a szoftvercég regionális igazgatója úgy fogalmazott, hogy a központtal Győr is felkerült az ország felhő-térképére a vállalati alkalmazások terén. "Közép-Európában elsőként Magyarországon indult el ez a konstrukció. Terveink szerint az SAP megoldását Európa több országa számára is innen fogjuk biztosítani." -mondta a szakember. A szolgáltatás az InstantIT weblapján, a http://www.instantit.hu oldalon keresztül rendelhető meg.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.