Siemens technológiával bővült a Diehl Aviation Hungary nyírbátori gyártóüzeme

|

A Diehl Aviation új üzemcsarnokában is szerepet kaptak a Siemens eszközei.

Új üzemcsarnokkal bővítette kapacitását a Diehl Aviation Hungary Kft. A nyírbátori üzemben többnyire az Airbus A350 XWB és A320-as repülőgépek kabinalkatrészeit gyártják. Az üzem energiaelosztását Siemens-technológia biztosítja.

A német Diehl Aviation leányvállalata, a Diehl Aviation Hungary Kft. 2,5 milliárd forintos beruházás eredményeként valósította meg harmadik gyártócsarnokát a nyírbátori telephelyén. A több mint 800 embernek munkát biztosító vállalkozás a légiközlekedési ipar vezető beszállítója. A magyarországi telephelyeken széles körű tevékenység valósul meg, a tervezéstől, fejlesztéstől kezdve egészen a gyártásig, valamint a debreceni telephelyen létrehozott mérnök és szolgáltató központ által biztosított funkciókig. A vállalat olyan speciális alkatrészeket tervez és gyárt utasszállító repülőgépekhez, mint klímacsövek, oldalfalak, ablakárnyékolók, ajtók és ajtókeretek, izolálócsomagok, továbbá komplett fedélzeti mosdók. A cég egyik legnagyobb partnere és ügyfele az Airbus repülőgépgyártó.

A Siemens több mint tíz éve biztosítja technológiáját a vállalat számára partnerein keresztül. Az új üzemcsarnok teljes közép- és kisfeszültségű energiaelosztási rendszere Siemens termékekkel - transzformátorokkal, kapcsolóberendezésekkel - valósult meg, az SBT Automatika Kft. által telepített épületautomatizálási rendszer (ideértve a fűtést, szellőztetést és légkondicionálást) pedig Siemens komponensekből épült fel.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.