Sikeres negyedévet zárt az SAP

|

Az SAP közzétette a 2006. március 31-én zárt első negyedévre vonatkozó előzetes pénzügyi eredményeit. A vállalat szoftvereladásokból származó árbevétele 22 százalékkal 528 millió euróra emelkedett 2005 megfelelő időszakához (434 millió euró) képest, ami az árfolyamhatást korrigálva 14 százalékos növekedésnek felel meg.

A cég összárbevétele 2,04 milliárd eurót tett ki a első negyedévben, ami 18 százalékkal magasabb az egy évvel korábbi, azonos időszakra vonatkozó értéknél (1,73 milliárd euró). Ez az árfolyamhatás korrekciójával 13 százalékos bővülést jelent. AZ SAP görgetett 12 havi alapon vizsgált szoftverárbevétel szerint 21,6 százalékos globális piaci részesedéssel rendelkezett az első negyedévben, áll a közleményben. A vállalat teljes évre vonatkozó termékárbevétele idén várhatóan 13-15 százalékkal lesz magasabb a 2005-ös értéknél. Ez a növekedési ráta a szoftverárbevétel terén 2006 egészében várt 15-17 százalékos bővülésre épül.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.