Sikeres volt a megújító audit a MagiComnál

|

Az ősz a MagiCom életében az auditokat jelenti, mivel már évek óta kialakult rendszer szerint ilyenkor esedékesek az irányítási rendszereinek felülvizsgálata, amit az idei évben ismét hibátlanul sikerült teljesíteni.

Az idén is integrált felülvizsgálat keretében vizsgálták át az SGS Hungária auditorai a MagiCom által üzemeltetett ISO9001 alapú minőségirányítási, ISO27001 alapú információvédelmi, illetve az ISO14001-es környezetirányítási rendszereket. A két napos audit után egy zárójelentés formájában tudatták az auditon tapasztaltakat. Idén is az előző évekhez hasonlóan a MagiCom hibátlanul teljesített, hiszen egyik rendszer során sem találtak az auditorok a szabványoktól való eltéréseket, mindössze megjegyzéseikkel támogatták a MagiCom-ot a folyamatos fejlődési pályáján. A MagiCom cégcsoport 2005 júniusa óta működteti saját integrált irányítási rendszerét, amit 2005 novemberében külső féllel tanúsítatott. Ezzel a korai időponttal a magyar outsourcing cégek közül a MagiCom szerezte meg elsőnek az ISO27001 alapú információvédelmi tanúsítványt, amit azóta is folyamatosan fenntart.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.