Sikeresen megújította Investors in People minősítését a MagiCom Kft.

|

2010. március végén került sor a megújító értékelésre, melynek során az alkalmazottak 40%-ával készített, összesen 21 interjún keresztül vizsgálta az Investors in People UK képviseletében érkezett „assessor” cégünk jelenlegi HR tevékenységét.

A „assessment” célja - azon túl, hogy kiderítse, jelenleg milyen szinten felelünk meg a keretrendszer egyes kritériumainak - egyrészt annak vizsgálata volt, hogy az első értékelés során kijelölt fejlesztendő területeken milyen mértékben sikerült javítanunk, másrészt annak feltárása, hogy a jelenlegi állapotot látva milyen további fejlesztések tehetnék még sikeresebbé a MagiCom Kft. emberi erőforrás tevékenységét. Az értékelés nagy sikerrel zárult. Cégünk erősségeit látva azt a javaslatot kaptuk, hogy néhány részterület esetében érdemes lenne a keretrendszeren belül speciális díjat is megpályáznunk. Ilyen részminősítést olyan vállalat kaphat, amely EEM tevékenységének valamely területe mások számára példamutató értékű lehet. A MagiCom Kft. erősségei ilyen tekintetben a komoly társadalmi felelősségvállalása, az outsourcing-specifikus menedzsment tevékenysége, valamint a folyamatos erőfeszítései az irányba, hogy „kiváló munkáltató” legyen jelenlegi és potenciális alkalmazottai szemében. „A MagiCom Kft. megértette az Investors in People elveinek lényegét és kiválóan alkalmazza azokat mindennapi humán erőforrás tevékenységében. Igyekszik a munkatársak véleményét is figyelembe venni az üzleti stratégia kialakítása során, melynek következtében az alkalmazottak értékesnek és elismertnek érzik magukat. Ezt a hatást tovább fokozza, hogy egyéni fejlődési igényeiket a vállalat folyamatosan szem előtt tartja.”- szerepel az „assessor” írásos beszámolójában. Az jelentés alapján tehát méltán működhetünk „Investor in People” díjas cégként a jövőben is, a hazai informatikai szektorban egyébként továbbra is egyetlen vállalatként.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.