Sikert hozott az átszervezés a NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviseletnél

|

Az egy éve végrehajtott szervezeti átalakításnak köszönhetően a külön kezelt üzletágak kiemelkedő, a nemzetközi tendenciákat meghaladó növekedést értek el Magyarországon. A NetIQ kulcsterületei a compliance és személyazonosság-kezelés, a SUSE a felhőalapú és nagyvállalati megoldásokra koncentrál a jövőben, míg a Novell a mobilitás, az átfogó felügyelet és a Windows XP és Windows 7 migráció területeire helyezi a hangsúlyt.

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy mindhárom üzletága növekedést mutat az egy éve végrehajtott szervezeti átalakítás után. Az egyes termékvonalak Magyarországon külön-külön is nagyobb arányú bővülést értek el, mint az anyavállalat központi üzletágai. A siker többek között a fókusz áthelyezésének, illetve az új termékek bevezetésének köszönhető. A Novell Inc. 2011-ben az Attachmate Csoport tagja lett, és az anyacégnél lezajlott átszervezéseknek megfelelően 2012 nyarára a hazai iroda is átalakította működését. Külön üzletágakba csoportosították a termékportfóliót, és NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviseletre változtatták a cég nevét. A megújulás pozitív eredményekkel járt az anyavállalatnál: a központi SUSE és NetIQ üzletág nőtt az elmúlt év során, és a Novell üzletág is stabilizálta működését. A hazai képviselet még ennél is jobb teljesítményt ért el, mivel Magyarországon a Novell üzletág is bővült, a másik két termékvonal pedig a központi üzletágaknál nagyobb mértékű növekedést ért el. „Rendkívül büszkék vagyunk a jó eredményre, amelyhez a legújabb piaci igényeknek megfelelő termékportfólió mellett, kollégáim kemény munkája és komoly szakértelme is nagymértékben hozzájárult. Biztonsági termékeink közül a NetIQ Identity Manager és a Sentinel bizonyultak a legsikeresebbnek itthon az utóbbi egy évben, míg a Novell palettáról a korszerű irodai infrastruktúra kialakításához szükséges szoftvereket tartalmazó szoftvercsomag, az Open Workgroup Suite volt a legkeresettebb. A nyílt forráskódon alapuló termékeink közül a SUSE Linux Enterprise Server, illetve az SAP rendszerekhez optimalizált SUSE megoldásaink lettek a legnépszerűbbek az elmúlt évben” – összegezte Szittya Tamás, a Magyarországi Képviselet ügyvezető igazgatója. Az átalakítás fontos eleme a fókusz áthelyezése, illetve a projektek priorizálása az ügyfelek igényei és visszajelzései alapján. A Novell termékvonal fejlesztései során a mobilitás került előtérbe: a hangsúlyt a mobileszközök kezelésére, valamint az okostelefonokról és tabletekről történő nyomtatásra, illetve fájlkezelésre helyezték. A Novell termékek emellett a Windows XP és Windows 7 migrációban, valamint az átfogó felügyelet megvalósításában is segítik az ügyfeleket. A NetIQ üzletág esetében a megfelelés és a személyazonosság-kezelés a kulcsterület, míg a SUSE termékeknél a felhőalapú és a nagyvállalati megoldásokra koncentrálnak.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.