SMC a biztonságos otthonokért

|

Az SMC Networks piacra dobja az EZ Connect Vision Wireless Day/Night IP kamerát (SMCWIPCFN-G), amellyel költséghatékony biztonsági megfigyelőrendszert kínál a felhasználók otthonaiba. A CMOS alapú IP kamera MPEG-4 formátumban készít felvételeket (maximum 30 fps VGA felbontásban), és ADCPM tömörítést használ a tiszta kép- és hangminőség érdekében.

Az IP alapú kamerarendszerek rugalmasabbak és költséghatékonyabbak, mint a hagyományos videomegfigyelő rendszerek, emiatt ideálisak otthoni használatra. A kép- és hanganyag archiválható PC-re vagy NAS készülékre, amely be van kötve az otthoni hálózatba, külön szoftver használata sem szükséges. A felhasználók figyelemmel követhetik az IP kamera képét az interneten keresztül és irányíthatják is a kamerát. A könnyedén installálható SMCWIPCFN-G multifunkcionális megfigyelési lehetőségeket kínál, és vezetékes vagy IEEE 802.11g vezetéknélküli kapcsolattal csatlakoztatható bármely PC-hez, valamint teljesen zökkenőmentesen integrálható a már meglévő otthoni hálózatba. Vezetéknélküli hálózatban minden adat titkosítható WEP/WPA rendszerben annak érdekében, hogy megelőzzük az illetéktelen hozzáférést a vezetéknélküli hálózathoz, valamint hogy biztonságban tudjuk adatainkat. Mivel a legtöbb birtokháborítás éjszaka történik, ezért a SMCWIPCFN-G infravörös (IR) LED szenzorokat használ, hogy lehetővé tegye az képfelvételt rossz fényviszonyok között is. A hangokat a kamera beépített mikrofonja rögzíti. A riasztás beállítható úgy is, hogy mozgásra aktiválódjon és minden riasztásról email érkezzen. A kamerához tartozik egy minden funkciót ellátó Windows alapú szoftver is, amellyel figyelhető és irányítható akár 32 csatorna is. A még jobb használhatóság érdekében a SMCWIPCFN-G-hez jár még falra szerelést segítő tartó is. “A videomegfigyelés megfizethetővé válik az otthoni felhasználók számára is az IP kamerarendszerek segítségével. Az SMCWIPCFN-G segítségével nemcsak biztosak lehetnek abban a felhasználók, hogy a betörőket elriasztja a kamerák látványa, hanem távolról vissza is nézhetik a felvételeket, akár üzleti úton vannak, akár a Bahamákon!” – mondta Moon Kang, az SMC Networks termékmenedzsere.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.