SMC - IBM együttműködés

|

Az SMC Networks bejelentette, hogy az általuk gyártott 10 Gigabites, 1 Gigabites Ethernet switcheket az IBM iDataPlex rendszerének komponenseként fogják árulni. Ez egy olcsó, személyre szabottan beállítható rack rendszer, amely forradalmi hűtéssel és hatékonysággal rendelkezik, hogy kielégítse a Web 2.0-ás cégek igényeit.

Az SMC TigerSwitch 10G SMC8708L2 Standalone 8-port 10G managed L2 switchet – ami egy teljesen üvegszál-optikás XFP, nagy teljesítményű 10G-s mag aggregátor switch – és az SMC8848M TigerStack II 10/100/1000 stackable 48-Port 10/100/1000 managed switchet – aminek 4 Gigabit combo portja és 2 opcionális 10G-s uplinkje van – úgy fogják árulni, mint hálózairányítási opciókat az IBM iDataPlex in Web 2.0 adatközpontokhoz, nagy teljesítményű klaszterekhez és nagyméretű vállalati adatközpontokhoz. Örülünk, hogy az IBM következő generációs, forradalmi “zöld-központú” platformjának része lehetünk, amely kimagaslóan megtéríti a befektetett tőkét. Az, hogy együtt dolgozhatunk az IBM-mel egy olyan projekten, amelynek célja, hogy a jövő hatalmas adatbázisait sokkal energiatakarékosabban működtesse, az eddigi munkánk elismerése.” – mondta Thierry Gonon, az SMC Networks menedzsere. “Az iDataPlex rendszert rugalmasságra tervezték, amin azt jelenti, hogy személyreszabottan fogja IBM konfigurálni, az ügyfelek pedig már teljesen integráltan és használatra készen fogják megkapni. Az SMC által gyártott TigerSwitch megoldások teszik az adatközpontot kellően rugalmassá. Az IBM olyan technológia úttörőket keres, mint az SMC, hogy a használatra kész technológiák olyan eco-rendszerét fejlesszék ki, amely ügyfeleink számára hozzáadott értéket jelent.” – mondta Jim Gargan, a Modular Systems, IBM Systems és Technology Group igazgatóhelyettese.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.