Sophos biztonsági megoldás a General Electric 350 000 gépén

|

A GE (General Electrics), a világ egyik legnagyobb vállalata, szerződést kötött a Sophos céggel, amely szerint a 2007-es év folyamán kiépítik a Sophos Biztonsági és Irányítási megoldását számítógépeikre.

A megállapodás alapján a Sophos közel 350 000 végpontra fog települni (laptopok, munkaállomások és szerverek) az egész világon, a GE minden egyes irodájában. A GE folyamatosan keresi a menedzselhetőség és költségcsökkentés lehetőségeit, amely a többféle megoldások kezeléséből fakad, ezért bevezetik a Network Access Control (NAC), az anti-vírus és kliens tűzfal védelmet, amely az IT rendszergazdák számára biztosítja a Sophos Biztonsági és Irányítási megoldás kényelmességét és egyszerűségét. „A vállalatok egy önálló, integrált megoldást keresnek, amely minden egyes számítógépen levő végponti biztonságot minden szempontból képes kezelni. Más forgalmazók ugyan kínálnak biztonsági csomagokat, de ezek nem többek, mint különálló alkalmazások gyűjteménye egy csomagban, és mindegyik erőforrásért verseng a felhasználó számítógépén.\" - mondta Steve Munford, a Sophos vezérigazgatója. „A nagyvállalatok szerint a trendek megváltoztak, és a NAC és az integrált biztonság helye a végpontokon foglal már helyet.\"

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.