Sophos Platinum partner lett a TMSI

|

Az angliai Sophos új, globális, partneri programot indított. Ennek során eddigi magyarországi partnerét a Tőzsér és Máriás Szoftver Irodát (TMSI) a legmagasabb, „Platinum partneri” státuszba sorolta, az iroda eddigi szakmai munkáját és a hazai piac dinamikus fejlődését egyaránt elismerve.

Ezzel egyidőben a hazai kis- és középvállalatok pénzügyi helyzetét átérezve egy kiemelkedően kedvező „áttérő-programot” (competitive upgrade) is indított, amelynek keretén belül a listaárhoz képest 75 százalékos árkedvezményt kínál a Sophos termékeire váltóknak. - Ezzel az akcióval a prémium minőséget és a teljeskörű védelmi megoldást végre el tudjuk juttatni a hazai kis- és középvállalkozásoknak is - mondta el Máriás Zoltán a TMSI partnere. - Csak az idei év első negyedévében több mint 2000 vállalat tért át a versenytársak termékeiről a Sophos megoldásaira - tette hozzá Máriás Zoltán. - Az úgynevezett Enterprise piacon ez 40 százalékos növekedést jelentett, ami messze több mint a Symantec vagy a McAfee esetében. A vállalatok rájönnek, hogy nem szükséges a meglévő problémáikkal együtt élni: van olyan alternatívájuk, ami jelentős előnyökhöz is juttatja őket. Ezen a területen a megbízhatóság alapvető fontosságú és ezt a Sophos már a kezdetek óta kiemelt hangsúllyal kezeli, ami látszik is a valóban független összevetésekben, tesztekben. A biztonsági rések, szoftverhibák felfedezésénél ugyanakkor – ellentétben néhány versenytársával - még a piaci arányához képest is elenyésző alkalommal hallhatunk a termékeiről: legyen az antivírus, kémprogram elleni védelem, kéretlen levelek szűrése vagy Web-forgalom ellenőrzés. - Nagyon érdekes az folyamat is, hogy a jogtisztasági törekvések, és nem utolsósorban a pénzügyi és számviteli megfontolások miatt egyre több multinacionális cég hazai leányvállalata vásárolja meg a Sophos licenceket Magyarországon. Érvényesítik a nemzetközi kedvezményeiket, ugyanakkor végre számlával és névre szóló licencekkel megfelelően dokumentálva tudják használni a szoftvereket - közölte végül Máriás Zoltán.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.