SPSS Vista alá

|

Az SPSS legújabb 15.0-ás verziója már Microsoft Windows Vista alatt is futtatható.

Az SPSS legújabb 15.0-ás verzója már Micrsoft Windows Vista alatt is futtatható. Ehhez csupán annyit kell tenni, hogy a http://support.spss.com/ oldalról letölti az ehhez szükséges hotfix-et. A fenti support oldalról a szövegből a Compatibility Matrices címet választva a táblázat alján szereplő linken keresztül elérhető a szükséges módosítás. Az oldal eléréséhez csupán a guest felhasználónév és guest jelszó beírására van szükség. Az SPSS egy moduláris, szorosan integrált teljes körű termékcsomag az elemzési folyamathoz—tervezés, adatgyűjtés, adatkezelés, adatelőkészítés, elemzés, jelentéskészítés és kiértékelés. A kiegészítő modulok használata zökkenőmentesen kiterjeszti az alapszoftver lehetőségeit. Az intelligens kezelőfelület egyszerően kezelhető—még a legösszetettebb elemzés esetén is hozzásegít az összes szükséges adatkezelési, statisztikai, és riportkészítési lehetőség kihasználásához.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.