SSL VPN Concentrator kis és középvállalkozásoknak a NETGEAR-től

|

A NETGEAR ProSafe SSL VPN Concentrator 25 (SSL312) javítja a cégek termelékenységét, és csökkenti az informatikai kiadásokat, azáltal, hogy egyidejűleg akár 25 felhasználónak teszi lehetővé a kliens szoftver nélküli, biztonságos távoli hozzáférést a vállalati hálózathoz szabványos Web böngészőn keresztül.

A NETGEAR elérhetővé tette a ProSafe SSL VPN Concentrator 25 (SSL312) termékét. Az SSL312 egy könnyen használható és megbízható SSL VPN megoldás, amely kliens szoftver nélküli, biztonságos távoli hozzáférést biztosít a 100-nál kevesebb felhasználóval rendelkező kis- és középvállalkozások hálózati forrásaihoz. Az eszköz lehetővé teszi a vállalkozásoknak, hogy fellendítsék a kihelyezett alkalmazottaik termelékenységét, azáltal, hogy bármikor, bárhonnan biztonságos hozzáférést nyújt a vállalati hálózathoz bármilyen szabványos böngészőn keresztül, amelyik a közkedvelt e-kereskedelmi protokollt, a Secure Sockets Layer-t (SSL) használja. Azáltal, hogy a távoli számítógépen nem kell kliens szoftvert telepíteni, a mobil dolgozók könnyedén, biztonságosan és olcsóbban érhetik el a vállalati hálózatot. Az SSL312 két 10/100 Ethernet kapuval és egy konzol kapuval rendelkezik a távoli irányíthatóság érdekében. Fejlett alkalmazásai magukban foglalják az SSL támogatást a biztonság és titkosítás érdekében, a granular policy beállítási eszközt az egyéni felhasználók feletti kontrollért, és egy kliens nélküli szerkezetet, amely kiküszöböli a kliens szoftver installációjának, konfigurációjának és fenntartásának magas költségeit. A megoldás az adat titkosságot az SSLv3-al és TLSv1.0-val, valamint az AES-256-tal biztosítja. Az opcionális automata cache tisztítás a munkafázis befejeztét követően titkosítja az adatokat. Azon felül, hogy a felhasználói tárházak széles skáláját integrálja magába, mint a Microsoft Active Directory, LDAP, és RADIUS a felhasználó hitelesítés érdekében, az SSL312 együttműködik a szabvány alapú tűzfalakkal, mint például a NETGEAR ProSafe VPN Firewall Router termékvonala, annak érdekében, hogy teljes biztonsági megoldást nyújtson.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.