Stewart Oldroyd az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója

|

Az SAP bejelentette, hogy Stewart Oldroydot nevezte ki az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatójának. Stewart Veres Zsoltot váltja, aki megbízott ügyvezető igazgatóként dolgozott Magyarországon az elmúlt néhány hónapban, korábbi feladatköre mellett. Stewart kinevezésével Veres Zsolt folytatja korábbi - a közép-európai térség kis-és középvállalati szegmensért felelős kereskedelmi igazgatói – feladatait.

2007. november 26-tól Stewart felel a magyarországi stratégiai tervezésért, a működési kiválóságért, az értékesítési és field operációért, a cég összteljesítményéért. Stewart Oldroyd, aki az SAP budapesti irodájában fog dolgozni, Manfred Josephnek, az SAP közép-európai vezetőjének tartozik beszámolási kötelezettséggel. Stewart 1996-tól 1997-ig az Oracle Hungary ügyvezető igazgatója volt, majd az Oracle Central Europe regionális igazgatójává lépett elő. Itt kiépítette a professzionális szolgáltatási üzletágat, valamint lehetővé tette, hogy az Oracle belépjen az összetett alkalmazások piacára. 2003-tól Stewart az IBM Magyarország közszolgálati értékesítéseit segítette, mint az IBM Magyarország kormányzati kapcsolatokért felelős igazgatója. Stewart a T-Systems vezérigazgatója volt Magyarországon, ahol hozzájárult a cég növekedéséhez és nyereségességéhez, és figyelemreméltó mértékben, 92 százalékkal növelte a cég bevételeit. Stewart, aki az elmúlt 25 évben különböző felső vezetői posztokat töltött be, elismert név a helyi informatikai társadalomban - nyilatkozta Manfred Joseph, az SAP közép-európai régió ügyvezető igazgatója. Hiszem, hogy szakértelme, amelyet a csapattagok motiválásának és lelkesítésének egészen kivételes képessége egészít ki, a tökéletes választássá teszi, hogy tovább folytassa az SAP magyarországi növekedését. Nagy örömmel látok neki az új feladatomnak, és remélem, hogy tovább növelhetem az SAP részesedését a régióban\" - mondta Stewart Oldroyd. - Elsődleges célom, hogy az SAP alkalmazottai és partnerei számára egyaránt elérhetőek legyenek a megfelelő erőforrások, hogy továbbra is kiemelkedő szinten garantálhassák a vásárlók elégedettségét, versenyképességét.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.