Stílusos vonalak: A Verbatim új hordozható merevlemezei Mac felhasználóknak

|

A Verbatim a Mac-es közösség felé fordult: kifejezetten a számukra fejlesztette ki legújabb külső merevlemezét, a Verbatim Store ‘n’ Go Mac-et. A feketén vagy fehéren csillogó áramvonalas, minimalista forma bármilyen MacBookhoz, Mac Minihez vagy iMac-hez passzol. A FW800 és szupergyors USB 3.0 csatlakozóval ellátott változat HFS+ fájlrendszerrel érkezik, de a PC felhasználók számára elérhető egy USB 3.0 interfésszel ellátott FAT32 fájlrendszerű változat is. Már mindkét modell kapható 500 GB kapa

• Áramvonalas, minimalista design, fekete vagy fehér színben • 500 GB illetve 1 TB kapacitás • FireWire 800 és USB 3.0 Mini-B port, HFS+ fájlrendszer, teljes kompatibilitás az Apple Time Machine adatmentő alkalmazással • Mac-hez és PC-hez: USB 3.0 Mini-B port, FAT32 fájlrendszer, így Mac OS és Windows operációs rendszerekkel egyaránt használható • ZÖLD GOMB szoftver az energiafogyasztás csökkentése érdekében • Stílusos Crystal Box csomagolás A Verbatim Store ‘n’ Go Mac hordozható merevlemez mindkét változata 500 GB tárolókapacitással rendelkezik, de 2011 első negyedévétől 1 TB-os kapacitással is elérhetőek lesznek. A szupergyors USB 3.0 csatlakozó akár tízszer gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé mint az USB 2.0. A kifejezetten Mac-es változat az USB 3.0 port mellett FireWire 800 porttal is rendelkezik. Ez a kombinált változat HFS+ fájlrendszerre van formattálva, és zökkenőmentesen használható az Apple Time Machine adatmentő szoftverrel. Esztétikus kivitel Ezek a merevlemez minden szempontból a Mac-es közösség igényeinek figyelembevételével készültek. Stílusos megjelenése igazán illik a Mac számítógépek eleganciájához, ezért tökéletes választás azok számára, akik a funkcionalitás mellett a formatervezést is fontosnak tartják. - mondta el Kai Miroschnik, a Verbatim EUMEA HDD üzletágának üzletfejlesztési menedzsere. Beépített energiatakarékosság Mindkét Verbatim Store ‘n’ Go Mac hordozható merevlemez tartalmazza a ZÖLD GOMB alkalmazást, amely csökkenti az energiafogyasztást és növeli a meghajtó élettartamát: a felhasználó által előre programozott időtartam után automatikusan készenléti állapotba kapcsolja a Verbatim Store `n` Go meghajtót, de ugyanez az asztalon található ZÖLD GOMB-ra kattintva manuálisan is megtehető.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.