Sun bérszerverek az Interware Szerver Hotelben

|

A Sun Microsystems Kft. és az Interware ZRt. megállapodást írtak alá 64-bites Sun kiszolgálók bérleti konstrukcióban történő értékesítésére.

A megállapodás keretében az Interware Szerver Hotelében a Sun x86-os szervereinek bérlete mellé többek között IP hoszting, szerverelhelyezés és rendszer adminisztrációs szolgáltatásokat nyújt az Interware, valamint egy hónapos ingyenes tesztelési lehetőséget biztosít elsősorban a közepes méretű vállalatok számára. Azon cégek, amelyek a szolgáltatás folyamatos használata mellett döntenek, éves szerződés esetén további két hónap ingyenes szerverelhelyezéshez és 100 Mb/s-os internetkapcsolathoz is hozzájutnak. A legutóbbi kutatások szerint, a szerver hoszting szolgáltatás előnyeit kamatoztató cégek köre folyamatosan bővül: a webtervező vállalkozások, az internet szolgáltatók, a médiavállalatok, a szoftverfejlesztők, a rendszerüzemeltetők, az online kereskedelmet folytatók, a portálok, valamint az online közösségek mellett, megjelentek a pénzügyi és ingatlan szektor képviselői, a tanácsadó vállalatok és márkaképviseletek is. A piaci eloszlásra jellemző, hogy a szervereket üzemeltetők közel fele az IT piac szereplői közül kerül ki, míg a fennmaradó rész egyenletesen oszlik meg a többi szektor között. A gépek háromnegyede közepes méretű cégek, egynegyede pedig kis- és nagyvállalatok tulajdonában van. A piaci várakozásoknak megfelelően a hazai szerver hoszting piac markáns fejlődés előtt áll, mértéke ugyan visszafogottabb a korábbi évekhez képest, de a 20 százalékos növekedést stabilan produkálja. Ez a változás leginkább a már meglévő ügyfelek újabb és újabb szerverbeállításának, s nem az új ügyfelek számának kiugró mértékű növekedésének lesz köszönhető. A szerver hoszting piac vezető szereplőinek becslései szerint jelenleg közel 4000 szerver üzemel hoszting szolgáltatóknál, ebből az Interware Szerver Hotel-ben 2400 hosztol.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.