SUSE Linux alapú üzleti megoldások Magyarországon

|

A Novell Magyarország évente megrendezésre kerülő konferenciáján bemutatta legújabb, SUSE Linux alapú üzleti megoldásait, és ezek gyakorlati megvalósulását a hazai szakmai közönségnek.

Ez alkalommal a konferencia egybeesett a Novell “Your Linux is Ready“ című nemzetközi roadshow magyarországi állomásával. A rendezvényen partnerei segítségével ismertette a Novell, hogyan használják ma világszerte és Magyarországon a Novell SUSE Linux alapú rendszereit és milyen lehetőségeket biztosít a nyílt forráskódú technológia az ügyfelek számára. A Novell szerint a Linux beváltotta a hozzá fűzött reményeket és megérett a nagyvállalati felhasználásra. Teljes mértékben megfelel a nagyvállalati felhasználók igényeinek, mivel a desktoptól a mainframe-ig minden hardverplatformra kínál megoldást. Ezt bizonyítja az is, hogy az elmúlt hónapokban is számos nemzetközi nagyvállalat döntött a Novell megoldásainak bevezetése mellett, így például az AIG Technologies, a Deutsche Bank AG, a Credit Suisse és a Wal-Mart Stores Inc, a PSA Peugeot Citroen és Deutsche Postbank AG. A konferencián a Novell a nyílt forráskód üzleti előnyeinek ismertetése mellett bemutatta a SUSE Linux Enterprise 10 gyakorlatban való alkalmazását, amely mára már széles körben elfogadott vállalati technológiává vált. A SUSE Linux Enterprise 10 a legfejlettebb Linux platform a Novell kínálatában, amely az adatközpontoktól a munkaállomásokig garantálja a biztonságos, megbízható és rugalmas működést, amire szükség van az innovatív nyílt és vegyes forráskódú rendszerek vállalati alkalmazásához. A SUSE Linux Enterprise 10 az egyetlen Microsoft által is ajánlott nyílt platform. A Novell bemutatta továbbá a felügyelet és a biztonság összetett műszaki kihívásainak kezeléséhez fejlesztett megoldásait: integrált biztonsági és személyazonosság kezelési portfolióját, amely választ ad a mindennapok IT biztonsági problémáira. Ismertette azt is, hogy milyen módon lehetséges a Novell eszközeivel problémamentesen felügyelni a vegyes (nyílt és zárt forráskódú, heterogén) informatikai környezeteket.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.