Sybase WorkSpace 2.0: gyors SQL fejlesztés

|

A Sybase Eclipse-alapú, integrált vállalati fejlesztő- és tervezőeszközének új változata a korábbinál erőteljesebb támogatást biztosít a Sybase adatbázis- és alkalmazásszervereihez, és lehetővé teszi DataWindow technológiát használó webes alkalmazások készítését.

A vállalati és mobil infrastruktúra vezető szolgáltatója, a Sybase megjelentette a WorkSpace 2.0-ás változatát. A szoftver az IT infrastruktúra egyetlen, integrált eszközön keresztül történő kezelésére ad megoldást: magában foglalja mindazokat az eszközöket, amelyekkel többrétegű asztali és webes alkalmazások, adatbázisok és szolgáltatások tervezhetőek, fejleszthetőek és üzemeltethetőek. A WorkSpace széles palettája a PowerDesigner technológiára épülő üzleti folyamatmodellezést, adatmodellezést és UML 2.0 alapú objektum orientált modellezést kínál a vállalati tervezéssel foglalkozó szakembereknek. Adatbázis eszköztára teljes körű támogatást ad adatbázisok fejlesztéséhez, tárolt eljárások és más SQL szkriptek készítéséhez, teszteléséhez és hibakereséshez (debug). A DataWindow technológia a Java Server Faces technológiával párosítva biztosítja a gyors és rendkívül hatékony webes alkalmazásfejlesztést. A Data Federation eszközkészlet révén az egymástól távol lévő, heterogén adatforrásokból származó adatok virtuális vagy valós adattárházakba, adatbázisokba szervezhetőek. A WorkSpace továbbá teljes körű támogatást nyújt a SOA, azaz a szolgáltatás központú architektúrák kialakításához és üzemeltetéséhez. AWorkSpace-t az Eclipse pluginek terén rendkívül rugalmasnak tekinthető környezetére építette a Sybase azért, hogy a vállalatok hatékonyan tudják fejleszteni, átstrukturálni meglévő, Sybase alapú IT infrastruktúrájukat. Mindezt Dimitri Volkman, a Sybase vezető termékmenedzsere mondta el. Hozzátette, hogy a WorkSpace segítségével az innovatív alkalmazások és szolgáltatások a tervezést követően gyorsabban előállíthatóak, és a meglévő elemekkel könnyedén egységes rendszerbe szervezhetőek. Kiemelte, hogy a WorkSpace-szel a Sybase adatbázis-technológiát használó fejlesztők egy rendkívül hasznos eszközt kapnak kézhez. A Sybase WorkSpace 2.0 új szolgáltatásai közé tartozik a Sybase Adaptive Server Enterprise és Sybase SQL Anywhere adatbázisok, a Sybase IQ adattárházak fejlett támogatása. A WorkSpace emellett tartalmazza az Eclipse környezethez készült szabadon felhasználható technológiákat, köztük a Data Tooling Platformot és a Services Toolkitet.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.