Synergon: Megújuló működés a megújuló piacra

|

A Synergon Csoport 2011 első három hónapjában 4 152 millió forint árbevételt ért el, ami 8%-os árbevétel emelkedést jelentett

A növekedés a BKV 2010-es évben megkezdett Forgalomirányítási és utas tájékoztatási rendszer fejlesztési projekt első, sikeresen átadott üteméhez, valamint a BKV Kassza projekt utolsó üteméhez; továbbá a Honvédelmi Minisztérium Fegyverzeti és Hadbiztosi Hivatala felé teljesített projekthez köthető. A Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság felmondott szerződése, valamint a Vidékfejlesztési Minisztérium által felmondott szoftver licence miatti értékvesztés a 2011. első negyedéves EBITDA értékének 160 millió forintos veszteségét okozta. A két projekt hatásától megtisztított első negyedéves EBITDA érték 176 millió forint nyereség. A csoport cseh leányvállalata, az Infinity a.s. üzemi eredménye ebben az időszakban 44 millió forint volt, ami a 2010. évi érték több mint kétszerese. Az üzemi eredmény hányad a 2010. évit 5%-kal meghaladta, 7%-os volt. Dr. Jeszenszky Zoltán, a Synergon Informatika Nyrt. Igazgatótanácsának elnöke elmondta: „Kiugróan jó teljesítményt az idei év első három hónapjában sem tudott nyújtani a Synergon, a piaci fellendülés csak nagyon nehezen indult el. A megváltozott piaci működések következtében a Társaság Igazgatótanácsa javaslatára készült egy átfogó, a Synergon működési és struktúra váltását, valamint a 2011. évi stratégiáját meghatározó terv, amit várhatóan az idei év második negyedévében sikerül elindítani. A változás a Synergon Csoport életét hosszútávon nagyban befolyásolhatja, mivel az új stratégia része, hogy a Társaságot a megújuló piaci igényekhez alakítsuk, azaz egy rugalmas, gyorsan reagáló, kereskedelem és nyereség orientált céget építsünk.”

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.