Synergonnal megújuló Centrum Áruházak

|

A Centrum Exclusive Divatház Kft. a Synergon Retail Systems Kft-t választotta informatikai beszállító partnerének

A nagy múltú Centrum áruház ismét a családok áruházává válik. A Centrum Exclusive Divatház Kft. ügyvezető igazgatója és résztulajdonosa egy modern európai színvonalú, de mégis magyar tulajdonú áruházláncot hozott létre komoly magyar üzleti befektetővel és professzionális partnerekkel a háttérben. Az elmúlt hónapban a Centrum öt új áruházat nyitott meg - Miskolcon, Egerben, Kecskeméten, Szegeden és Pécsett -, melyek mindegyikébe a Synergon Retail Systems Kft. szállította a pénztárgép rendszereket és Kioszk egységeket. A Synergon Retail Systems Kft. SRS kiskereskedelmi megoldása tartalmazza a pénztárgépeket, valamint az azokhoz kapcsolódó front és back office alkalmazásokat, azok egyedi igényekre történő fejlesztését, telepítését, illetve jelen esetben a megrendelő, Centrum Exclusive Divatház Kft. SAP vállaltirányítási rendszeréhez illesztését. A helyszínen telepített Kioszk-ok biztosítják a vásárlók számára, hogy a CED törzsvásárlói programjában leírtaknak megfelelően törzsvásárlói kártyáikat helyben elkészíthessék maguknak. A telepítéseket követően a Synergon Retail Systems a rendszerek teljes körű üzemeltetését és szervizét is biztosítja. ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ Céginformáció A Synergon Informatika Nyrt. vezető hazai tulajdonú, regionális szinten tevékenykedő megoldásszállító vállalat. A Synergon csoport saját tőkéje meghaladja az 5,2 milliárd forintot, 2009-ben árbevétele 17,7 milliárd forint volt. A társaság részvényeit a Budapesti Értéktőzsdén jegyzik. A csoport működése kiterjed Magyarországra, Csehországra és Szlovákiára. A Synergon regionális terjeszkedése és tevékenysége megvalósítása érdekében 2001-ben szerzett többségi részesedést a cseh Infinity a.s. informatikai cégben, amely 2003-ban megalakította Infinity Slovakia nevű leányvállalatát Szlovákiában. Ugyanezen év végén a csoport tagvállalata lett az outsourcinggal foglalkozó Synergon Rendszerintegrátor Kft. (korábban Atos Origin Kft.). 2007 márciusában Synergon Retail Systems Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. néven, 40 millió forint jegyzett tőkével, 100%-os tulajdonú leányvállalatot alapított a Synergon, amelybe a korábbi Retail Üzletágat helyezte át. A Synergon megoldásszállítói tevékenységi körébe – Magyarországon és a régióban egyaránt – az informatikai rendszerintegráció tartozik. A rendszerintegrációs tevékenységet üzleti tanácsadással, különböző hardver rendszerek kialakításával, kommunikációs hálózatok tervezésével és kivitelezésével, üzleti infrastruktúra-szolgáltatással, szoftvertanácsadással, teljes körű információ-biztonsági megoldásokkal, üzleti megoldások kialakításával, valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokkal és tanácsadással valósítja meg, illetve rendszerüzemeltetési és szervizszolgáltatásokkal, oktatással támogatja. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: Asszonyi Zsuzsanna +36 1 399-5658 press@synergon.hu

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.