Személyi változások az Avocent vezérkarában

|

Az Avocent Amerikai főhadiszállásán bejelentették, hogy komoly változások történtek a cég felsővezetésében.

A legfontosabb változás, hogy kinevezték Ben Grimes-t a cég technikai vezetőjének. Grimes korábban az elmúlt 17 évben az IBM-nél dolgozott hasonló területen, az IBM cégszintű stratégiájának kialakításában vett részt. Ezzel egidőben viszont Christopher Thomas, Douglas Pritchett és Edwin Harper távoznak az Avocent kötelékéből. Edwin Harper egy nyilatkozatában azt mondta, hogy Ben Grimes neve garancia lehet arra, hogy a társaság mihamarabb elérhesse a hardver és szoftver eszközök egyesítését egyetlen platformra. Mindezzel egy időben jelentették ve azt is, hogy William Dambrackas, a korábbi operációs igazgató nyugdíjba vonul. Pillanatnyilag az Avocent több mint 1900 embert foglalkoztat Amerikában.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.