Tarolnak az SAP termékei a felméréseken

|

Több új felmérésen szerepelnek piacvezetőként az SAP különböző megoldásai-jelentette be a szoftvervállalat.

Legutóbb, a Gartner mágikus négyzet jelentése nevezte meg piacvezetőként a szállítót, az integrált jövedelem- és ügyfélmenedzsment szoftvereket vizsgáló jelentésében, mely az SAP Billing and Revenue Innovation Management termékét vette szemügyre. Az egyik biztosítói megoldás, az SAP Claims Management három díjat kapott a Celent, nemzetközi pénzügykutató és tanácsadó cégtől. Szintén egy Gartner mágikus négyzet felmérés, mely a kereskedelmi bankok alapfolyamait támogató IT-eszközöket vizsgálta, jellemezte a piac legjobbjaként a szoftvercég banki applikációit. A vállalati kockázatkezelés, megfelelőség szegmensében értek el vezetői státuszt a 2011-ben piacra bevezetett kockázatmenedzsment, és folyamatkontroll megoldások- melyről egy másik, Gartner mágikus négyzet felmérés tanúskodik. Mindezeket a kereskedelmi számok is alátámasztják, az idei egyik negyedévben például 60%-os bevételnövekedést regisztrált az SAP a pénzügyi szolgáltatások szegmensében. Szintén többszörösen díjazta a Ventana Research az SAP-t, és a SuccessFactors, SAP-vállalatot. A fenntarthatósági, és az analitikai termékek elismerése mellett a német gyökerű vállalat megnyerte az IT-innovációs díjat a HANA memórialapú platform fejlesztéséért is. A már említett Gartner, valamint az IDC kutató cég szintén a piac legjobb közmű IT-szállítójának nevezte az SAP-t, melynek speciális megoldásait 600 ilyen nagyvállalat használja. A hivatkozott jelentések: Gartner: Magic Quadrant for Integrated Revenue and Customer Management (IRCM) for Communications Service Providers (CSPs), Magic Quadrant for Enterprise Governance, Risk and Compliance (EGRC) Platforms, Magic Quadrant for Utilities Customer Information Systems, Ventana Research Leadership Awards 2012, IDC MarketScape: Customer Care and Billing in Competitive Unbundled Energy Markets, 2012 Vendor Assessment

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.