Térképre kerülnek a vállalati adatok

|

Google Maps-szel bővíti üzleti analitikai szoftverei képességét az SAP - jelentette be a szoftvercég egy kaliforniai konferencián. Az így megjelenített, helyzetfüggő információkkal kiegészített vállalati adatokból a felhasználók hatékonyabban láthatják át üzletük globális, regionális, helyi sajátosságait.

A Google Maps API Premierrel bővített SAP megoldások segítségével a szervezetek könnyedén térképre vihetik nagymennyiségű adataikat, így gyorsabb, és jobban megalapozott döntéseket tudnak hozni. Így például lehetővé válik, hogy: a telekom szolgáltatók földrajzi összefüggésben elemezzék a szétkapcsolt hívásokat, és láthassák a hibás adótornyokat; a vidámpark-üzemeltetők az egyes attrakcióik valós idejű kihasználtsága alapján irányítsák az áramló tömeget más látnivalóikhoz, hogy elkerüljék a tumultust; a jelzálogbankok úgy végezzenek kockázatfelmérést, hogy összevetik kihelyezett kölcsöneik helyszíneit a házeladásokkal. A Google-lel való együttműködés eredményeit a következő verziójú, egyes SAP szoftverek már tartalmazni fogják - köztük az SAP Business Objects szoftverek, és mobil applikációk is. „Magyarországon is egyre több vállalatnál tapasztaljuk, hogy a vállalati információkat növekvő számban kötnek földrajzi adatokhoz, de ennek megjelenítése, analizálása nehézkes. Az együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink egy új dimenziót nyitva értelmezhetik üzletspecifikus adataikat” - mondta Pintér Szabolcs, az SAP Hungary Kft. üzletágvezetője.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.