Titkosan tárolható adatok külső merevlemezen is

|

A Verbatim új Store ‘n’ Go Executive merevlemeze szupergyors USB 3.0 technológiával, 500 és 750 GB tárolókapacitással és 256 bites hardveres AES titkosítással rendelkezik, hogy adatainkat biztonságban tárolhassuk. A karcsú, letisztult formavilágú Executive merevlemez elsőosztályú burkolattal, grafitszürke, ezüst és fényes fekete színekben kapható. Az Executive egyik különlegessége az érintőgomb. A gomb finom érintésével különféle előre beállított funkciókat aktiválhat a felhasználó.

• Szupergyors USB 3.0 csatlakozó, ami USB 2.0 eszközökkel is működik • 500 GB és 750 GB kapacitás • 256 bites hardveres AES titkosítással védett adatok • Áramvonalas, letisztult formavilág, elsőosztályú borítással (fényes fekete, grafitszürke) • Az érintőgomb finom érintésével előre beállított funkciók indíthatók • Adatmentő és környezetkímélő üzemmódot kezelő alkalmazások A Verbatim Executive merevlemez olyan kényelmes és megbízható adattár, amely a hagyományos külső merevlemezektől megszokott kényelmes használaton túl magasfokú adatvédelmet is garantál. A kötelező jelszóbevitelnek és a biztonsági vezérlő által kezelt hardvernek köszönhetően minden rajta tárolt adat titkosított, azaz tökéletesen védett mindenfajta illetéktelen hozzáféréssel szemben. Az adatok a külső merevlemez szétszerelésével sem szerezhetők meg. Az Executive merevlemez USB 3.0 csatlakozóval felszerelt számítógépeken hihetetlenül gyors adatátvitelre képes, az USB 2.0 portokon pedig a megszokott sebességgel működik. Extra szoftvercsomag Az Executive merevlemezhez Nero Back it Up and Burn, illetve Zöld Gomb szoftver is jár; ez utóbbi csökkenti az energiafogyasztást és növeli a meghajtó élettartamát: a felhasználó által előre programozott időtartam után automatikusan készenléti állapotba kapcsolja a Verbatim Store `n` Go merevlemezt, de ugyanez az asztalon található Zöld Gombra kattintva manuálisan is megtehető. A Nero Back It Up csomaggal pedig számítógépen tárolt adataink rendszeres biztonsági mentése egyszerűsíthető és gyorsítható fel.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.