Titkosított DVD-vel az illetéktelen hozzáférés ellen

|

A Verbatim új írható SecureSave DVD-je 256-bites szoftveres AES titkosítással védi adatainkat. A lemezen tárolt adataink biztonságosan szállíthatóak, nem kell aggódnunk adataink biztonságáért, ha esetleg elveszítenénk a lemezeket és illetéktelenek kezébe kerülne.

A Verbatim új írható SecureSave DVD-je 256-bites szoftveres AES titkosítással védi adatainkat. A lemezen tárolt adataink biztonságosan szállíthatóak, nem kell aggódnunk adataink biztonságáért, ha esetleg elveszítenénk a lemezeket és illetéktelenek kezébe kerülne. Akár professzionális vagy otthoni felhasználásról van szó, senki sem tárol, vagy archivál szívesen értékes adatokat úgy, hogy azok bárki más számára hozzáférhetőek legyenek. Legyen szó pénzügyi adatokról, új termékek terveről, szerződésekről, de akár képekről, vagy név- és címlistákról - lényegében bármilyen magánjellegű, vagy bizalmas adatra vadásznak az adattolvajok. Az elmúlt évek során az újságok világszerte hemzsegtek érzékeny adatok „elkeveredéséről”, visszaélésekről szóló hírektől. A SecureSave DVD 256-bites szoftveres AES titkosítása kötelező biztonsági jelszóval akadályozza meg a lemezre mentett adatokhoz való hozzáférést. A 4,5GB tárolókapacitással rendelkező DVD-R lemezekbe épített szoftver automatikusan indul, amikor a lemezt a számítógépbe helyezzük, így csupán pár kattintás kell ahhoz, hogy adatainkat titkosítva mentsük. A SecureSave DVD-ket nem kell elsőre feltölteni fájljainkkal: a lemezek 4,5 GB-os kapacitásának eléréséig több alkalommal is menthetők rá bizalmas információk. „SecureSave DVD-nk optimális megoldás azok számára, akik bizalmas vagy értékes adatokat szeretnének küldeni barátaiknak, illetve üzleti partnereiknek, és nem akarnak amiatt aggódni, hogy mi lesz, ha a lemezek elkeverednek a postán,” mondta el Torsten Leye, A Verbatim EUMEA optikai adathordozó üzletágának marketing menedzsere. A Santa Clara Consulting Group adatai szerint az írható CD-k és DVD-k globális piacán négy éve (2005 óta) folyamatosan a legnagyobb részesedéssel rendelkező Verbatim a világ első számú optikai adathordozó márkája. A SecureSave DVD-k 5 db-os és 1 db-os csomagolásban már megtalálhatók az üzletekben. A biztonságos DVD lemez (ÁFA nélkül) 1460 Ft-tól érhető el. Szabadon felhasználható képek: http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/SecureSaveDVD_reflect.jpg http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/SecureSaveDVD.jpg http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/SecureSaveDVD_package.jpg

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.