Tökéletes panorámakép, kisméretű kamerával

|

Nehéz elhinni, de ilyen is van. A Vivotek megalkotta a világ egyik legkisebb kameráját. Méghozzá halszemoptikával. Ez rengeteg előnyt rejt magában, nem beszélve az egyéb extra funkciókról. Eddig kevés olyan kisméretű eszköz született, amely képes lett volna panorámakép készítésére

A Vivotek arra törekedett, hogy minél kevesebb berendezést kelljen felhasználni egy nagyobb terület megfigyeléséhez. Mindezzel [b]növelni szeretnék a biztonságtechnika hatékonyságát[/b], illetve csökkenteni a költségeket. A felhasználás is egyszerűbbé vált. [b]Kicsi, de erős: panorámakép az FE8180 kamerával [/b] A méret megtévesztő lehet, mert valóban nagyon kicsi, de ez nem megy a minőség kárára. Sőt! Ettől lesz igazán extravagáns. [b]Mindössze 90 mm átmérőjű[/b], 1,57-es objektívvel. Ennek ellenére képes 180°-os panorámaképet készíteni, teljesen megszüntetve a holtteret. És ez még nem minden. [b]Extra funkciók a biztonságért[/b] Ahhoz, hogy [b]az eszköz [/b]ne csupán nagy teret, hanem kristálytiszta képeket készítsen, a Vivotek felszerelte néhány extra funkcióval. Ezek segítségével a berendezés bármilyen beltéri megfigyelés legalkalmasabb eszközévé vált. Melyek ezek a plusz tulajdonságok? 3 extra tulajdonság, amelyekkel nem akadály a tiszta kép készítése: [b]1. 5 megapixeles érzékelő. 2. WDR. 3. 3D zajcsökkentő. [/b] Mind azért vannak, hogy éles és részletekben gazdag felvétel készülhessen. Így az apró méret és az igazán hatásos funkcióknak köszönhetően lesz a [b]halszemoptikás kamerák császára[/b]. [b]Nincs több pénzkiadás[/b] [b]A 180°-os panorámakép[/b] készítését eddig több eszközzel lehetett megoldani. Ezek plusz telepítési költséget jelentettek. Szerencsére a Vivotek fejlesztéseivel ennek vége. [b]Egyetlen termék megoldja a biztonságtechnika kérdését[/b], amely óriási könnyebbséget jelent a felhasználónak. Az apró, berendezés [b]új távlatokat nyit[/b], nehéz lesz felülmúlni egy olyan eszközt, amely majdnem minden igénynek megfelel. Tartsa nyitva a szemét, ha kíváncsi, a Vivotek mivel áll elő a jövőben. Ha felkeltette az érdeklődését a kamera, kérjen ajánlatot az [b]Alphasonic Kft.[/b] szakembereitől. Kérdés esetén is bátran fordulhat hozzájuk: 06-1-88-33-100, security@alphasonic.hu.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.